Un bărbat din Londra a murit după ce a fost strivit de... un pisoar
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la kat wilcox, Pexels
Fotografie de la kat wilcox, Pexels
Un muncitor a murit după ce a fost strivit de un pisoar telescopic în Londra. 

Un tehnician care lucra la un pisoar telescopic, ce se poate retrage în sol când nu este utilizat, a murit vineri, în centrul Londrei, după ce a fost strivit de dispozitivul amplasat în cartierul West End, a anunţat poliţia, transmit agenţiile AFP şi DPA/PA Media.

Serviciile de urgenţă au fost solicitate să intervină în prima parte a după-amiezii în cazul unui bărbat care fusese zdrobit în timp ce lucra la un pisoar telescopic, potrivit Scotland Yard.

Incidentul a avut loc la Cambridge Circus, la intersecţia dintre Shaftesbury Avenue şi Charing Cross Road.

"Ne pare rău că trebuie să anunţăm că, în pofida eforturilor serviciilor de urgenţă, bărbatul care a fost grav rănit în Cambridge Circus a fost declarat mort la faţa locului", a precizat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane. "Rudele lui apropiate au fost anunţate", a adăugat acesta.

Potrivit pompierilor, bărbatul a fost prins sub nivelul străzii de acest dispozitiv, amplasat în această zonă intens frecventată din centrul Londrei, unde se află numeroase teatre, baruri şi restaurante.

La operaţiunea de salvare au fost desfăşurate resurse importante, inclusiv 25 de pompieri şi o ambulanţă aeriană, iar pentru a scoate corpul bărbatului a fost folosit un troliu, scrie Agerpres.

Un italian s-a înecat după ce a vrut să îşi salveze câinele dintr-o fântână 

Un italian în vârstă de 20 de ani s-a înecat la începutul lunii ianuarie în timp ce încerca să îşi salveze câinele căzut într-o fântână din nordul Sardiniei, transmite agenţia ANSA.

Tragedia s-a petrecut la San Teodoro, pe coasta nord-estică a insulei Sardinia.

Bărbatul a fost găsit decedat după ce s-a înecat în fântâna situată într-o zonă rurală a localităţii Lutturai.

Potrivit poliţiei, cea mai plauzibilă ipoteză este aceea că tânărul s-a aplecat peste marginea fântânii de cinci metri adâncime pentru a-şi salva câinele şi a căzut. Câinele a fost de asemenea găsit mort în apa cu adâncimea de trei metri.

Brigada de pompieri şi carabinierii au intervenit la faţa locului. În acest caz a fost solicitată.

Serviciile pentru intervenţii de urgenţă au recuperat ulterior cadavrul bărbatului identificat drept Danilo Sulas, notează ANSA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel