Un bărbat din Botoșani a ajuns la spital cu arsuri după ce a încercat să-și salveze mașina din flăcări
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat din Botoșani s-a ales cu arsuri încercând să-și salveze mașina din flăcări / Foto: Pixabay
Un bărbat din Botoșani s-a ales cu arsuri încercând să-și salveze mașina din flăcări / Foto: Pixabay
Un bărbat din Botoșani s-a ales cu arsuri încercând  disperat să-și salveze mașina din flăcări.

Un bărbat în vârstă de 63 ani din Botoșani a ajuns la spital cu arsuri după ce a încercat disperat să stingă flăcările care i-au cuprins mașina, transmite Realitatea Plus. Incidentul a avut loc marți în  comuna Răchiți.

Se pare că bărbatul  intenționa să izoleze acoperișul blocului în care locuia cu un arzător manual cu  butelie. În momentul în care a probat cu flacără arzătorul în fața garajului, furtunul a luat foc și a aprins materialele combustibile din partea din față a mașinii, care era parcată în apropiere. Panicat, omul a încercat să stingă incendiul cu ajutorul unor sticle cu apă, dar efortul lui a fost zadarnic, motiv pentru care a sunat la 112 după ajutor.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoşani, dar și unul aparținând Detașamentului de Pompieri Botoșani. Echipajul medical i-au oferit îngrijiri medicale la fața locului, iar pompierii au stins incendiul. Victima fost transportată ulterior la spital și se află acum sub supravegherea medicilor. Bărbatul a suferit arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului.

VEZI ȘI: Imagini virale cu o mașină de pompieri cuprinsă de flăcări în timpul unei intervenții din California

EROUL de la Ciuperceni. Cu piciorul RUPT, a scos trei victime din mașina în flăcări

Anul trecut, în septembrie, o tragedie a avut loc Ciuperceni. Două persoane au murit în urma impactului între un autoturism, o autoutilitară și o ambulanță.  Un bărbat a acționat  atunci ca un erou.  A reușit să salveze trei persoane, deși avea piciorul rupt. Roland G. i-a scos pe aceștia din autoutilitara care a izbucnit în flăcări. 

„Este unul dintre muncitorii aflați în mașină. El este cel care i-a scos pe ceilalți și fără să-i pese de propria viață a urcat în mașina aprinsă să-și scoată vecinul, pe Ocsi. Dar din păcate fără succes. El și restul muncitorilor sunt acum la spital în stare gravă. Sper că toți ceilalți să se poată întoarce cât de curând la familiile lor. Iar tu, Ocsi, să te odihnești în pace”, a spus un sătmărean atunci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel