Un bărbat cu COVID-19 a fugit din spital de trei ori în aceeaşi zi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un bărbat testat pozitiv cu noul coronavirus, care a fugit de trei ori într-o zi din spital, este cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

”În cursul zilei de 15.11.2020, pe raza mun. Alba Iulia, organele de poliţie au identificat de trei ori o persoană de sex masculin care în aceeaşi zi a părăsit de fiecare data fără acordul personalului medical Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, unde a fost internat în data de 14.11.2020, fiind diagnosticat cu virusul SARSCoV2”, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

Prima dată bărbatul a fugit de dimineaţă din spital şi a fost prins de poliţişti pe strada. Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, în cursul zilei de duminică au fost trei apeluri la 112 prin care s-a anunţat că bărbatul a fugit din spital. A doua fugă a bărbatului din unitatea medicală s-a petrecut în jurul amiezii. Bărbatul a fost găsit de oamenii legii acasă.

În jurul orei 19.00, bărbatul a fugit iar de pe secţia de Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia şi a fost găsit de poliţişti tot acasă. Salonul în care se afla internat bărbatul este situat la parterul clădirii, scrie Adevărul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel