Urmărește emisiunea live
Un bărbat care a câștigat 9,9 milioane de euro la loto își caută o soție cu care să împartă banii și să călătorească. "Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat care a câștigat 9,9 milioane de euro la loto își caută o soție cu care să împartă banii și să călătorească. "Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă" / Foto: Pixabay, de Geralt
Un bărbat care a câștigat 9,9 milioane de euro la loto își caută o soție cu care să împartă banii și să călătorească. "Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă" / Foto: Pixabay, de Geralt
Un bărbat care a câștigat 9,9 milioane de euro la loterie își caută soție.

Kursat Yildirim, din Dortmund, Germania, a câștigat 9.927.511,60 de euro pe 24 septembrie, scrie LadBible. El și-a părăsit imediat slujba pe care o avea și a făcut o mare cheltuială, cumpărând un Ferrari 448 Pista, precum și un Porsche Turbo S Cabriolet, dar și un ceas de lux. Cu toate acestea, deși poate părea că bărbatul de 41 de ani este foarte fericit de când s-a îmbogățit, se pare că acestuia îi lipsește o iubită. Kursat Yildirim vrea să își găsească o soție cu care să împartă banii.

"Te rog să subliniezi în știre că sunt încă necăsătorit" a spus bărbatul pentru ziarul german Bild.

Cum ar trebui să fie viitoarea sa soție

"Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă. Vreau doar să mă îndrăgostesc. Caut o femeie căreia îi place să călătorească și este gata să-și întemeieze o familie cu mine. Am nevoie de o femeie în care să am încredere, indiferent de ce s-ar întâmpla", a adăugat Yildirim.

Tabloidul german a creat deja o adresă de e-mail prin care potențialele partenere ale milionarului pot lua legătura cu el, însă Yildirim a subliniat că va avea grijă ca nimeni să nu profite de el și averea lui.

"Pot avea grijă de mine foarte bine. Am luat măsuri de precauție. Banii sunt în mâini sigure. Dintr-odată, toți sunt prietenii tăi. Oameni de la care nu am mai auzit de mulți ani mă sună pentru a cere bani", a mai spus bărbatul.

"Nu voi uita niciodată de unde vin"

Cu toate acestea, Yildirim nu regretă că s-a lăudat cu suma câștigată pe rețelele de socializare. Totodată, el a spus că va continuă să joace la loterie, pentru că "pur și simplu nu se poate schimba" după ce a jucat timp de 15 ani.

"90% sunt geloși și cred că nu merit asta. Dar nu-mi pasă. Crede-mă, nu voi uita niciodată de unde vin. Sunt clasa muncitoare, nu voi deveni niciodată o persoană arogantă", a spus el.

Vorbind despre planurile sale de viitor, multimilionarul a spus: "Lucru grozav este că poți face atât de mulți oameni fericiți. Am transferat imediat bani părinților și fraților mei. Mi-ar plăcea să merg în Africa să sap fântâni și să dau cadouri copiilor de acolo. M-am rugat lui Dumnezeu pentru o șansă de a face niște lucruri bune. Asta am de gând să fac acum".

Jackpot de 1,9 miliarde de USD. Cel mai mare premiu din istoria lumii înregistrat la o loterie

Jackpot-ul Powerball din SUA a crescut la 1,9 miliarde de dolari – cel mai mare premiu din istoria lumii – după încă o săptămână fără un câștigător, iar acest lucru a asigurat o nouă creștere a febrei loteriei în toată țara.

”La fel ca în restul Americii și în lume, cred că suntem cu toții dornici să aflăm când va fi câștigat în cele din urmă acest jackpot istoric. Pe măsură ce entuziasmul continuă, am dori să reamintim jucătorilor că Powerball a fost conceput pentru a fi o formă de divertisment distractivă și relativ ieftină. Vă rugăm să vă conștientizați șansele și să jucați în limitele voastre. Este nevoie de un singur bilet pentru a câștiga”, a declarat Drew Svitko, președintele grupului de produse Powerball și directorul executiv al loteriei din Pennsylvania, potrivit Axios. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel