Un bărbat beat s-a tăiat cu cuțitul după ce polițiștii nu l-au mai lăsat să vândă zarzavat
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a făcut scandal și s-a tăiat cu un cuțit, în fața Primăriei Ploiești, după ce polițiștii nu l-au mai lăsat să vândă zarzavat unde dorea el. 

A fost scandal în fața Primăriei Ploiești. Un bărbat fără adăpost, ce ar fi venit din Galați, a cerut să discute cu primarul orașului, nemulțumit de faptul că Poliția Locală nu l-a mai lăsat să vândă zarzavat pe o stradă. După ce a amenințat că se mutilează cu cuțitul, s-a tăiat în zona pieptului. 

Bărbatul a fost amendat de polițiștii locali din Ploiești pentru că, în timp ce vindea zarzavat, consuma și băuturi alcoolice pe strada George Coșbuc. Oamenii legii l-au îndrumat să-și continue activitatea la tarabele sociale din Piața Centrală. 

Câteva ore mai târziu, bărbatul a venit la Primăria Ploiești și a cerut să vorbească cu primarul, amenințând că, în caz contrar, se va automutila cu cuțitul pe care îl avea în mână. Potrivit martorilor, acesta voia să-i solicite primarului să-l lase să-și vândă zarzavaturile pe strada George Coșbuc.

Directorul Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida, a declarat că bărbatul s-a tăiat superficial în zona pieptului folosind un cuțit cu lama de aproximativ 10 cm.

Angajații de la paza primăriei l-au dezarmat și au solicitat intervenția mascaților. La fața locului a intervenit și un echipaj SMURD, dar bărbatul a refuzat transportul la spital și a fost predat polițiștilor de la Secția nr. 1 Poliție Ploiești.

Pentru scandalul de la Primăria Ploiești, s-a mai ales cu o amendă, scrie ziarulincomod.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel