Un bărbat a vrut să incendieze mașina mătușii sale pentru o datorie, la Pitești
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Polițiștii piteșteni au reținut un cetățean care a vrut să incedieze mașina unei rude.

Potrivit Ziarulargesul.ro, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Secției 3 Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile de tentativă de distrugere și amenințare, și l-au reținut pe bărbatul de 40 de ani, rezident al muncipiului.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 10 iunie, bărbatul ar fi turnat combustibil pe autoturismul unor rude după ce le-ar fi amenințat că le distruge mașina. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost încarcerat pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totul a început de la niște datorii mai vechi pe care mătușa sa le avea la el. Femeia neagă

Potrivit anchetatorilor, totul a început după de împricinatul și-a adus aminte de niște datorii mai vechi pe care mătușa sa avea să i le plătească a vrut să dea foc mașinii acesteia. Femeia susţine că nu i-a cerut niciodată bani împrumut şi după o discuție aprinsă bărbatul a luat o canistră cu benzină, a coborât în parcarea din fața blocului și a turnat-o peste mașină amenințând că îi va da foc.

Speriată, mătuşa a sunat la 112, iar un echipaj de poliție a venit ca să îl calmeze pe bărbatul care nu se potolea cu amenințările, motiv pentru care a fost imobilizat și dus la audieri. După administrarea probatorului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Un bătrân de 74 de ani din Argeș a murit într-un accident ciudat, după ce a furat o mașină

Un bătrân de 74 de ani din Argeş a murit în urma unui gest inexplicabil. Deși nu avea permis de conducere, acesta a furat o maşină și a intrat cu ea violent în spatele altui autoturism, la scurt după ce o pornise, transmite Realitatea Plus. Impactul a fost fatal. 

Accidentul a avut loc pe drumul dintre Pitești și Brașov, în localitatea Mihăești din județul Argeș. Şoferul, un bărbat de 74 de ani din Stâlpeni, fără permis, a furat maşina unui cunoscut și a intrat cu viteză în prima maşină care a apărut pe şosea. La locul accidentului au ajuns imediat echipaje de la SMURD. Bătrânul a fost transportat la spital cu multiple traumatisme.  În pofida eforturilor medicilor, acesta a murit la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel