Un bărbat a tras cu arma în parcarea unui club din Bascov
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Un bărbat este cercetat după ce a tras cu arma în parcarea unui club din localitatea Bascov.

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Iași, este cercetat de polițiștii din Argeș după ce, vineri seară, a tras cu arma în parcarea unui club din localitatea Bascov.

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma unei filmări în care un bărbat face uz de armă. Din cercetări, s-a stabilit faptul că, vineri seară, în timp ce se afla în parcarea unui club din localitatea Bascov, un bărbat a tras cu arma în asfalt, în timp ce profera injurii și amenințări.

Polițiștii au identificat persoana în cauză. Este vorba de un bărbat de 31 de ani din Iași, care locuiește fără forme legale în Pitești.

Polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat sâmbătă la locuința bărbatului, de unde au ridicat un pistol letal, supus autorizării.

Ulterior, bărbatul a fost dus la sediul poliției, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Atac cibernetic asupra site-ului Poliției Române

Un atac cibernetic a vizat, sâmbătă, site-ul Poliției Române. Acesta nu a compromis funcționarea paginii de internet, ci a blocat accesul utilizatorilor.

„Un atac cibernetic asupra site-ului Poliţiei Române (www.politiaromana.ro) a fost respins astăzi, 30 aprilie, de către specialiştii în comunicaţii și tehnologia informaţiei din cadrul instituţiei. Atacul nu a compromis funcționarea paginii de internet a instituției, ci a blocat accesul utilizatorilor la aceasta”, a transmis sâmbătă IGPR.

Site-ul Poliţiei Române conține doar informaţii publice, nu și baze de date cu caracter sensibil sau clasificat, iar atacul nu a afectat alte servicii și rețele informatice ale Poliţiei Române.

Ofiţerii specialişti din cadrul instituţiei, în colaborare cu experţii instituţiilor de specialitate, lucrează pentru remedierea situaţiei şi restabilirea accesului publicului către site-ul Poliției Române, transmite IGPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel