Un bărbat a sărit din AVION. Ce măsuri au luat autoritățile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
O actriță din celebrul film Baywatch a pălmuit un pasager la bordul unui avion / Sursă foto: Pexels
O actriță din celebrul film Baywatch a pălmuit un pasager la bordul unui avion / Sursă foto: Pexels
Un pasager al unui avion a sărit în timp ce aeronava se deplasa pe pistă. 

Un individ de aproximativ 30 de ani a sărit dintr-un avion în timp ce se deplasa pe pista aeroportului internațional Sky Harbor din Phoenix, sâmbătă, relatează CNN. Zborul Southwest 4236 a aterizat în siguranță pe aeroportul din Phoenix, Colorado Springs, a anunțat Southwest Airlines într-un comunicat.

„Rapoartele inițiale indică faptul că, în timp ce zborul se îndrepta spre poartă, un client de la bord a ieșit din avion printr-o ușă din spate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Southwest Airlines, Dan Landson. „Căpitanul zborului a oprit aeronava și a notificat Controlul Traficului Aerian (ATC)”. 

Nu se cunosc informații despre cu a fost deschisă ușa aeronavei. Aeroportul Internațional Sky Harbor nu a răspuns solicitării de comentarii adresată de publicația internațională.   

Citește și: Un migrant a călătorit ascuns în trenul de aterizare al unui avion / VIDEO

A sărit din avion și a fugit în stația de pompieri

Stația de pompieri Phoenix 19, aflată în incinta aeroportului, a fost anunțată despre incident în jurul orei 8 dimineața, a declarat căpitanul Departamentului de Pompieri din Phoenix, Todd Keller, într-un comunicat. Bărbatul s-a prăbușit pe asfalt și s-a îndreptat spre stația de pompieri, a intrat în clădire și s-a închis într-o cameră, a spus Keller.

„După câteva minute, pompierii au reușit să-l determine pe bărbatul de aproximativ 30 de ani să descuie ușa, unde a fost apoi evaluat, tratat și transportat la un spital local pentru o rană în extremitatea inferioară a corpului”, a adăugat căpitanul pompierilor.  

Autoritățile au răspuns la incident, după care zborul „a continuat până la poarta desemnată”, a transmis Southwest Airlines. Un purtător de cuvânt al poliției din Phoenix a declarat pentru CNN că „sunt la curent cu acest incident și, în acest moment, ancheta este în desfășurare”. Nu este clar dacă bărbatul va fi acuzat de vreo ilegalitate, a mai transmis poliția Phoenix. 

Vezi și: Un avion de pasageri a derapat pe pista aeroportului

Vezi și: Sibiu: Avion deviat la Bucureşti, din cauza ceţii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel