Un bărbat a murit într-un accident produs în județul Iași. Un copil a fost proiectat în afara drumului
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Un accident petrecut duminică s-a soldat cu moartea unui bărbat și rănirea a altor două persoane, printre care și un copil. 

O persoană a murit, iar alte două au rămas încarcerate şi au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc între două maşini în cursul zilei de duminică, în comuna Cozmeşti, informează Agerpres. Accidentul s-a produs între un autoturism care se deplasa dinspre Mogoşeşti Siret spre Paşcani, în care se aflau doi soţi şi copilul acestora, în vârstă de 5 ani, şi un alt autoturism în care se aflau două persoane.

Gabriel Covăsneanu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, a declarat că în urma impactului un copil a fost proiectat în afara părţii carosabile.

"Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 50 de ani, era decedată. Cea de a doua victimă era inconştientă, prezentând semne vitale. A fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Cea de a treia victimă, cu observaţie fractură membru inferior, a fost preluată de către echipajul de prim ajutor SMURD şi transportată Spitalul din Paşcani. Copilul a fost preluat de EPA şi transportat la Spitalul Sf Maria din Iaşi", a declarat Gabriel Covăsneanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel