Un bărbat a mâncat la restaurant după miezul nopții și apoi a sunat la 112 să reclame că e deschis
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un bărbat a sunat la 112 să reclame că un restaurant este deschis după miezul nopții, după ce a mâncat acolo / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Un bărbat a sunat la 112 să reclame că un restaurant este deschis după miezul nopții, după ce a mâncat acolo / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Un bărbat a mâncat la restaurant după miezul nopții și apoi a sunat la 112 să reclame că e deschis. S-a ales însă cu amendă pentru că nu avea declarația pe proprie răspundere necesară după ora 23:00.

Un bărbat din Suceava a fost amendat de poliție după ce a sunat să reclame că restaurantul în care abia mâncase este deschis și nu sunt astfel respectate măsurile de prevenire a Covid-19. Polițiștii l-au amendat pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere după ora 23:00, scrie stiri.botosani.ro.

Restauranul se află chiar peste drum de sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Suceava. Organele de control au fost sesizate prin apel la 112, efectuat puțin după ora 1:00.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, ei au găsit în restaurant 10 persoane care mâncau și beau la mesele din interior, pe terasa localului se mai aflau două persoane care au recunoscut că au fost și ele înăuntru.

În interior erau prezenți și angajați îmbrăcați în uniforma localului. În fața localului Urban a fost identificat A. Adrian-Mihai, sub influența băuturilor alcoolice, care a refuzat să se legitimeze și a avut o atitudine vulgară față de organele de poliție. De asemenea, pe terasa localului au fost identificate 2 persoane care au declarat că au fost în interiorul restaurantului. S-a luat legătura cu apelantul care a afirmat că și el a fost în local și a făcut consumație, după care a ieșit și a sunat la 112 sesizând că este deschis”, a transmis IPJ Suceava.

Apoi, polițiștii l-au găsit apoi pe bărbatul care a sunat la 112, iar acesta a recunoscut că a mâncat și el în interiorul restaurantului înainte de a ieși să reclame faptul că acesta e deschis. A fost amendat cu 500 de lei pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere și nu și-a putut motiva astfel prezența pe stradă după ora 23:00.

Sursă: stiri.botosani.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel