Un bărbat a împușcat MORTAL doi copii și o dădacă într-o grădiniță din Rusia - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat a împușcat MORTAL doi copii și o dădacă într-o grădiniță din Rusia / Foto: Capură video Telegram 112
Un bărbat a împușcat MORTAL doi copii și o dădacă într-o grădiniță din Rusia / Foto: Capură video Telegram 112
Un bărbat a împușcat doi copii și o dădacă într-o grădiniță din Rusia, apoi s-a sinucis.

UPDATE:

A fost găsit cadavrul proprietarului armei din care probabil s-a tras într-o grădiniță din regiunea Ulyanovsk, a declarat pentru Interfax o sursă informată.

"Cadrul a fost găsit într-o carieră. Au fost trase două focuri", a spus sursa.

Marți, Ruslan Akhtyamov, un rezident al orașului Veshkayma, născut în 1996, a pătruns într-o grădiniță din satul Veshkayma de lângă Ulyanovsk în „timpul de liniște” și a deschis focul cu un pistol IZH-27. A împușcat doi copii și o dădacă, apoi s-a sinucis. Akhtyamov a fost înregistrat ca bolnav mintal. După cum s-a aflat mai apoi, proprietarul armei este Tronin Alexander Nikolaevich, născut în 1954.

Știrea inițială:

Un bărbat necunoscut a pătruns într-o grădiniță din regiunea Ulyanovsk, rusia, și a deschis focul, a declarat pentru Interfax o sursă informată.

„Un bărbat cu o armă a intrat la grădinița din satul Veshkayma în timpul „ora de liniște”, a împușcat doi copii și o dădacă, apoi s-a sinucis.”, a spus sursa.

Motivele atacatorului sunt necunoscute. Potrivit datelor preliminare, bărbatul a tras cu pușca de vânătoare sovietică cu două țevi IZH-27. Autoritățile din regiunea Ulyanovsk au confirmat pentru Interfax faptul că au fost împușcate persoanele într-una dintre grădinițele din regiune și informațiile despre patru morți. La rândul ei, presa locală a relatat că copiii morți aveau 5 și 6 ani.

Familii întregi de ucraineni, ucise de soldații ruși. Polina, clasa a IV-a, împușcată alături de părinții și frații ei. Sofia, ucisă la 6 ani alături de fratele ei de o lună 

Scene de groază în Ucraina. Familii întregi, cu copii, au fost ucise de soldații ruși. Mulți dintre ei nu au mai avut nicio șansă, deși erau pașnici, nu aveau arme și încercau doar să se adăpostească pentru a-și salva viața. Unii dintre ei nu au reușit. Potrivit datelor instituțiilor ucrainene, o fetiță de șapte ani a fost ucisă într-un atac asupra unei grădinițe, zece membri ai comunității grecești ucrainene au fost uciși în urma bombardării satelor lor din sudul țării și există multe victime în Kiev. Zeci de morți au murit și urma bombardării masive a orașului ucrainean Harkov.

Alisa Hlans a fost una dintre cele șase persoane ucise când grădinița ei a fost bombardată în a doua zi a invaziei ruse, în micul oraș Akhtyrka, la o oră de granița de nord-est a Ucrainei. Alisa era la trei luni distanță de a opta aniversare. Ea a fost rănită grav, a declarat procurorul general al Ucrainei. Irina Venediktova. Fata a murit ulterior la spital.

Potrivit oficialilor din Ucraina, mai mulți copii au fost uciși de către forțele ruse, inclusiv o fată pe nume Polina, care era în clasa a VI-a la o școală primară din Kiev. Fratele și sora Polinei au fost duși la spital. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel