Un bărbat a fost atacat în propria casă de un piton de 3 metri. Cum a ajuns jivina în mijlocul livingului
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Un șarpe uriaș a intrat peste un pensionar în casă și l-a mușcat de braț.

Rob Byrne, un bărbat în vârstă de 61 de ani din Michigan, a trăit unul dintre cele mai înfiorătoare momente din viața sa atunci când a fost atacat de un piton chiar în propria sa locuință. După acest incident traumatizant, el a solicitat Guvernului să întărească legile referitoare la șerpii folosiți drept animale de companie, deoarece reptila a pătruns în casa sa prin fereastra deschisă, scrie The Independent.

Pitonul de peste trei metri s-a furișat în casa lui Rob și l-a mușcat de braț. „A încercat să mă încolăcească, a apucat să mă muște de braț. A reușit să mă taie cu colții ascuțiți în timp ce încerca să-i înfigă și mai mult în mine. Am reușit să-l împing inițial, dar m-a prins în colț și m-a apucat de mână în timp ce se uita agitat la mine. În acel moment, soția și nepoata mea au întrat în sufragerie, l-au văzut și au țipat”, a povestit Rob.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale după ce a contactat de urgență paramedicii. Acesta a mai spus că s-a temut pentru viața nepoatei sale, și asta pentru că șarpele era atât de mare încât putea să omoare un copil dintr-o încolăcire: „Nu mă așteptam să fiu atacat de un piton uriaș în propria mea casă. Ei nu cresc în mod normal aici. Cineva trebuie să fie responsabil de asta. A scăpat de la cineva care nu a avut grijă de el”. 

Pitonul a fost ulterior capturat și dus la Centrul Național pentru Bunăstarea Reptilelor din Kent. „Șerpii sunt artiști în evadare. Nu trebuie să te întorci cu spatele nici măcar o secundă, pentru că pot imediat să dispară. Nu recomandă să scoateți șerpii în grădină”, a declarat directorul centrului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel