Un bărbat a fost arestat după ce şi-a înjunghiat fiul, la Hunedoara
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels
Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels
Un bărbat din municipiul Brad, județul Hunedoara, a fost arestat preventiv după ce și-a înjunghiat fiul de 23 de ani. 

Un bărbat de 58 de ani, din municipiul Brad, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat fiul cu un cuţit în partea dreaptă a toracelui, pe fondul unei altercaţii apărute între cei doi, a informat duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Victima, în vârstă de 26 de ani, s-a prezentat la spitalul municipal din Brad pentru îngrijiri, medicii fiind cei care au anunţat Poliţia.

'În urma sesizării, poliţiştii l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul Brad, şi au stabilit faptul că acesta, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unei altercaţii cu fiul său, în vârstă de 26 de ani, l-ar fi înjunghiat pe acesta cu un cuţit, în zona toracică, dreapta', a precizat sursa citată.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma concluziilor medico-legale bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, suspectul fiind acuzat de tentativă de omor.

Dosarul penal a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, transmite Agerpres.

VEZI ȘI: Femeie ucisă în Giurgiu. Soțul a fost prins de polițiști, după ce a fugit de la domiciliu

O femeie din municipiul Giurgiu a fost ucisă, joi seară. Principalul suspect este chiar soțul femeii, care a fost depistat la scurt timp de polițiști. 

Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, joi seară, la ora 20:06, de către o femeie, cu privire la faptul că o rudă de-ale sale ar fi fost înjunghiată de către soț.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, respectiv la un bloc din cartierul Tineretului, în baza sesizării. De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj SMURD. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru femeia de 35 de ani, fiind constatat decesul.

Soțul femeii, în vârstă de 45 de ani, care fugise de la domiciliu, a fost depistat de polițiști la scurt timp. 

Cercetările au fost preluate către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, anunță IPJ Giurgiu, potrivit giurgiu-news.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel