Un bărbat a cumpărat o bucătărie second-hand și a găsit în ea 150.000 de euro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat a cumpărat o bucătărie second-hand și a găsit în ea 150.000 de euro / Foto: Pixabay, de giovanni gargiulo
Un bărbat a cumpărat o bucătărie second-hand și a găsit în ea 150.000 de euro / Foto: Pixabay, de giovanni gargiulo
Un bărbat a cumpărat pe internet o bucătărie folosită și a găsit în ea 150.000 de euro.

Noroc chior pentru un bărbat din Landul Saxonia-Anhalt, Germania. Acesta a cumpărat pe internet o bucătărie second-hand și a găsit în ea 150.000 de euro, transmite Mediafax.

Cumpărătorul a găsit două casete de valori care conțineau 150.000 de euro în numerar când monta bucătăria second-hand pe care o cumpărase online. Bărbatul de 50 de ani ridicase mobila din localitatea Halle. Cutiile cu bani se aflau în mobila de bucătărie, iar banii fuseseră puși în mai multe plicuri.

Bărbatul a dus banii la poliție. Cu sumă se va alege din cei 150.000 de euro

Imediat ce a găsit banii, bărbatul i-a predat la o secție de poliție, scrie Der Spiegel. Poliția din Köthen îl caută acum pe fostul proprietar al bucătăriei - și pe proprietarul de drept al celor 150.000 de euro.

Potrivit poliției, banii vor fi depozitați până atunci la tribunalul districtual competent. Cu toate acestea, cumpărătorul online onest nu va pleca cu mâna goală. Bărbatul de 50 de ani are dreptul la un onorariu de trei procente: aproximativ 4.500 de euro.

O tânără a găsit peste 40.000 de dolari într-un pulover de la second-hand

În timp ce magazinele second-hand sunt un loc bun pentru a descoperi comori uitate, o angajată din SUA a dat peste descoperirea vieții, scrie People. A avut noroc chior și a descoperit o sumă impresionantă de bani acolo unde nu se aștepta. Andrea Lessing, din Oklahoma, a găsit recent un teanc de bani, ascunși într-un pulover care a fost donat magazinului în care lucrează. Andrea sorta hainele înainte de a le pune în vânzare atunci când a găsit nici mai mult, nici mai puțin de 42.000 de dolari.

A refuzat să îi păstreze și a decis că este momentul ca să îi dea un exemplu bun fiicei sale în vârstă de 6 ani. Fără să stea prea mult pe gânduri, Andrea a început căutările “donatorului” pentru a-i returna banii. L-a găsit pe cel care donase pulovărul plin cu bani şi i-a returnat întreaga sumă. În schimb, omul i-a mulțumit tinerei oferindu-i 1.000 de dolari din suma totală pe care a găsit-o femeia. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel