Un bărbat a chemat poliţia când a văzut cine făcea baie în cada lui
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Baie în cadă
Baie în cadă
Proprietarul unei locuinţe din Marea Britanie a fost nevoit să cheme poliţia după ce s-a întors acasă şi a constatat şocat că în cada sa făcea baie un intrus.

Poliţia din comitatul Staffordshire a declarat că agenţii au fost chemaţi la o adresă din Stoke-on-Trent, însă la sosirea lor 'bărbatul gol a fugit de pe proprietate'. El a fost arestat la scurt timp după aceea.

Proprietarul locuinţei le-a povestit poliţiştilor că intrusul 'îşi preparase o băutură şi bea din ea' în timp ce stătea în cada aflată într-o baie de la etaj. Protagonistul evenimentului descris de poliţie drept 'un episod foarte neobişnuit', un bărbat în vârstă de 36 de ani, nu avea o adresă stabilă şi a fost reţinut sub suspiciunea de spargere, însă a fost ulterior eliberat fără a fi pus sub acuzare.

[citeste si]

Poliţia a adăugat că 'au fost asigurate măsuri pentru protejarea nevoilor sale'. 'Acesta a fost un episod foarte neobişnuit şi unul pe care nu îl vedem în fiecare zi', a declarat inspector Karen Stevenson, comandantul departamentul de poliţie din Stoke. 'Aş dori să îi asigur pe locuitori că acesta a fost un incident complet izolat şi că nu au niciun motiv să se alarmeze', a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel