Un bărbat a câștigat la cazinou peste 2.6 milioane de euro, după ce a pariat doar 2 euro. "E o nebunie!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un bărbat a câștigat la cazinou peste 2.6 milioane de euro, după ce a pariat doar 2 euro. "E o nebunie!" / Foto: Pexels
Un bărbat a câștigat la cazinou peste 2.6 milioane de euro, după ce a pariat doar 2 euro. "E o nebunie!" / Foto: Pexels
Un bărbat a câștigat peste 2.6 milioane de euro într-un cazinou, după ce a pariat doar 2 euro. 

Un francez în jurul vârstei de 30 de ani a câştigat peste 2,6 milioane de euro, duminică seară, într-un cazinou din nordul Franţei, după ce a pariat suma de 2 euro, au anunţat reprezentanţii acelui local specializat în jocuri de noroc, informează  Agerpres, citând AFP.

"2.626.909,12 euro! E o nebunie! Marele premiu Megapot a fost câştigat în această seară la Pasino din Saint-Amand-les Eaux la maşina de joc 297", se afirmă într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a cazinoului francez.

Norocosul câştigător este un "jucător ocazional" care locuieşte în nordul Franţei şi care a pariat suma de 2 euro, a precizat aceeaşi companie într-un comunicat. Marele premiu Megapot se bazează pe "165 de maşini de joc conectate între ele în 38 de cazinouri, care acumulează pariurile simultan. Fiecare dintre ele contribuie la o sumă comună, care, în cazul combinaţiei maximale, permite câştigarea unui 'Super Jackpot'", a adăugat compania franceză.

În ultimii 10 ani, acest sistem a generat "66 de câştigători, din care 31 au obţinut peste 1 milion de euro, şi câştiguri totale de peste 74 de milioane de euro".

O femeie a câştigat peste 200.000 de euro la cazinou de Anul Nou, după ce a pariat doar 80 de eurocenţi

O femeie a câştigat peste 200.000 de euro în ziua de Anul Nou jucând la cazinoul din Saint-Malo (Ille-et-Vilaine) după ce a pariat 80 de eurocenţi la un joc de tip slot-machine, a declarat duminică directorul cazinoului, relatează Agerpres, citând AFP.

"Este vorba despre o persoană fără experienţă la jocurile de noroc şi de tip slot-machine, care se afla în vacanţă şi îşi însoţea mama. Ea a câştigat 209.715,20 euro, este al doilea cel mai mare jackpot al cazinoului după punerea în funcţiune a aparatelor de joc în urmă cu 30 de ani.", a explicat directorul cazinoului Barriere, François-Stéphane Vergne.

După o miză de 80 de eurocenţi, sâmbătă în jurul orei 17:00, aparatul de joc, care ia forma unui mare ecran, a dublat câştigurile, plătind bonusuri, înainte de a ajunge la suma finală de şase cifre. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel