Un bărbat a avariat două mașini de nervi că și-a pierdut câinele
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: pixabay.com
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: pixabay.com
Un bărbat din municipiul Tulcea a lovit cu pumnii şi picioarele două maşini. El a declarat că cele întâmplate sunt cauzate de pierderea animalului său de companie.

Jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de o femeie, care a reclamat faptul că un bărbat se manifestă agresiv, lovind o maşină parcată pe strada Gării, din municipiul Tulcea.

Jandarmii au identificat la faţa locului o femeie, în vârstă de 30 de ani, care a declarat faptul că a apelat la sprijinul jandarmilor, întrucât, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla în maşina sa, parcată pe strada Gării, a observat un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care se manifesta agresiv, lovindu-i cu pumnii capota maşinii şi deplasându-se apoi la o altă maşină parcată în zonă, lovind-o cu picioarele şi distrugându-i numărul de înmatriculare. După toate cele întâmplate, bărbatul a părăsit zona unde s-a produs evenimentul, se arată într-un comunicat de presă.

Jandarmeria a intervenit



Femeia le-a indicat jandarmilor câteva semnalmente cu privire la cel în cauză, astfel că, imediat forţele de ordine l-au identificat pe bărbat în zona falezei municipiului Tulcea, care a declarat faptul că recunoaşte faptul că a lovit cu pumnii o maşină şi cu picioarele o altă maşină, distrugându-i numărul de înmatriculare. El a precizat că se afla la plimbare cu câinele său, iar la un moment dat l-a pierdut din vedere. Într-un moment de furie, deoarece nu îşi mai găsea animalul de companie, bărbatul a devenit agresiv şi a lovit cu pumnii şi picioarele cele două maşini. Într-un final şi-a găsit animalul de companie, continuându-şi plimbarea.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel