Un bărbat din Vaslui a aruncat benzină peste soția sa și apoi i-a dat foc. Femeia a sunat la 112 după o zi, când a plecat bărbatul de acasă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ Unsplash
O femeie din Vaslui a fost transportată la spital după ce soțul său a aruncat cu benzină pe ea și apoi i-a dat foc, după cum acuză. 

O femeie în vârstă de 42 de ani din localitatea Puieşti a fost preluată, joi, de o ambulanţă, cu arsuri de gradele II şi III pe 30% din suprafaţa corporală, susţinând că soţul i-a dat foc folosind benzină, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, transmite Agerpres.

"Din câte susţine femeia, arsura s-a produs prin agresiune şi este mai veche de 24 de ore. Femeia a spus că soţul i-a dat foc cu benzină, iar agresorul este plecat de acasă iar ea a sunat la 112. Victima a fost preluată de o ambulanţă C2 din Bârlad şi este acum transportată la Spitalul Judeţean Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, dr. Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul. Un caz similar s-a petrecut în luna octombrie 2020. Atunci, un bărbat de 49 de ani din localitatea Verendin, judeţul Caraş-Severin, a aruncat cu benzină peste o femeie de 57 de ani şi apoi i-a dat foc. Victima ajunsese în stare gravă la spital. 

VEZI ȘI: Caz ȘOCANT. Un bărbat a aruncat benzină peste o femeie și apoi i-a dat foc

O altă femeie, de această dată din Botoșani, a fost incendiată de către concubinul său, în luna ianuarie a anului trecut. Bărbatul a acționat în același mod. A stropit-o pe femeie cu benzină, apoi i-a dat foc, doar că în acest caz au luat foc și bunuri din camera în care se afla cuplul, focul extinzându-se inclusiv asupra autorului.

VEZI ȘI: Femeie stropită cu benzină și incendiată de concubinul său, în această seară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel