Un băiat de 16 ani a cerut ajutor pe Instagram pentru a scăpa de un cadavru. Ce au descoperit polițiștii
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un băiat de 16 ani a cerut ajutor pe Instagram pentru a scăpa de un cadavru / Foto: Pixabay, de Webster2703
Un băiat de 16 ani a cerut ajutor pe Instagram pentru a scăpa de un cadavru / Foto: Pixabay, de Webster2703
Un băiat de 16 ani a cerut ajutor pe Instagram pentru a scăpa de un cadavru. Află în articol ce s-a întâmplat apoi.

Un băiat în vârstă de 16 ani din Bensalem, Pennsylvania a cerut ajutor pe Instagram pentru a scăpa de un cadavru. Poliția l-a arestat ulterior pentru omor, scrie Fox News. El este suspectat acum că a ucis o fată și că a încercat să scape de cadavrul acesteia. 

Poliția din Bensalem a spus că operatorii de la serviciul de urgență 911 au primit un apel de la niște părinți care au spus că fiica lor a primit un video pe Instagram de la o cunoștință de 16 ani, identificată ulterior ca fiind Joshua Cooper, în vârstă de 16 ani, care a spus că tocmai a ucis pe cineva.

În videoclip, Cooper a întors camera video pentru a arăta picioarele unei persoane acoperite de sânge, înainte de a cere ajutor pentru eliminarea cadavrului. Poliția a spus că a fost informată că băiatul locuiește în Top of the Ridge Trailer Park din Bensalem, iar ofițerii au mers să verifice proprietatea. La sosirea ofițerilor, a spus poliția, minorul a fugit. Polițiștii au intrat apoi în interiorul casei și au văzut pe podeaua băii o fată decedată, după ce a fost împușcată. Poliția a spus că a observat și "măsuri substanțiale" întreprinse pentru a curăța locul. Alți ofițeri l-au căutat pe Cooper și, la scurt timp, acesta a fost găsit și luat în custodie. Cooper a fost acuzat ca adult de omucidere, deținere de arme și falsificarea probelor.

Caz șocant. O femeie a fost găsită moartă, pe pat, după ce vecinul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan

O femeie a murit după ce vecinul ei, care locuia dedesubt, ar fi tras în tavan cu o armă, scrie Mirror. Serviciile de urgență au intervenit la fața locului în urma împușcăturii, dar trupul femeii, pe nume Alia Matti Balola, în vârstă de 37 de ani, nu a fost găsit în apartamentul ei de la etajul al treilea decât a doua zi dimineață.

Vecinul său, A'Monte Zariq Jones, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat și ulterior acuzat de ofițeri că a tras cu o armă în tavan în timpul unui scandal domestic. Incidentul s-a petrecut în Clemmons, Carolina de Nord, luni seara, 24 octombrie. Cadavrul lui Balola a fost descoperit abia în dimineața următoare.

Sheriff Bobby F. Kimbrough, Jr. a declarat: "Ca întotdeauna, orice pierdere de vieți omenești este o pierdere pentru comunitatea noastră. Chiar dacă inimile noastre sunt grele, suntem întristați de tragica pierdere de vieți omenești. Fiți siguri că ancheta este în desfășurare, așa că dreptatea va fi făcută pentru femeia care a murit în acest tragic incident".

Jones a fost acuzat de crimă, infracțiune de descărcare a unei arme de foc într-o incintă și infracțiune de descărcare de armă într-o locuință. Oamenii legii i-au refuzat eliberarea pe cauțiune. Familia Balolei a criticat modul în care departamentul șerifului gestionează cazul și a întrebat de ce a durat atât de mult până când trupul ei a fost găsit.

Fratele ei, Eric Balola, a declarat: "De ce nu au urcat noaptea în apartament? Ei spun doar că sora mea a murit, dar nu a murit, ci a suferit. Ar fi putut suferi o oră, două ore, timp de trei ore. Nu știm, dar ea suferea".

Balola a fost găsită împușcată lângă pat, având pe ea o pătură. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel