Un avocat din Iași a urcat beat la volan și a lovit trei autovehicule
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Accident provocat de un avocat, la Iași / Imagine de tookapic de la Pixabay
Accident provocat de un avocat, la Iași / Imagine de tookapic de la Pixabay
Accident rutier la Iași. Un avocat s-a urcat beat la volan, a pierdut controlul și a lovit trei autovehicule. 

Avocatul Andrei H. a fost implicat în seara zilei de 24 februarie 2021 într-un accident rutier. Acesta se afla în localitatea ieșeană Rediu când a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în alte trei autovehicule care se aflau staționate. Se pare că șoferul ar fi avut o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Andrei H. a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se preleva probe biologice prin care se va stabili cu exactitate alcoolemia pe care bărbatul a avut-o.

În trecut, bărbatul a mai avut probleme cu polițiștii de la Serviciul Rutier. Contactat de BZI, Andrei H. a refuzat să comenteze pe marginea incidentului produs în seara zilei de 24 februarie.

„În cursul serii trecute, poliţiştii postului de poliţie Rediu au depistat un bărbat care a fost implicat într-o tamponare. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.73 alcool pur în aerul espirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe biologe de sânge a se stabili alcoolemia pe care acesta o are. În cauză, poltistii au întocmit un dosar penal pentru conducere a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice sau alte substanţe”, a menționat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Vezi FOTO și VIDEO pe BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel