Un avion Blue Air s-a întors din drum chiar când se pregătea să decoleze. La bord s-a auzit un zgomot puternic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un avion Blue Air s-a întors din drum chiar când se pregătea să decoleze  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un avion Blue Air s-a întors din drum chiar când se pregătea să decoleze / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un avion al companiei Blue Air, care călătorea de la București la Timișoara, s-a întors din drum chiar înainte de decolare.

Potrivit Antena 3, un zbor al companiei aeriene Blue Air, care călătorea de la București la Timișoara, s-a întors din drum chiar înainte de decolare. Conform informațiilor, la bordul avionului s-a auzit un zgomot puternic, pasagerii s-au panicat și decolarea a fost oprită. O echipă tehnică a venit la fața locului și a luat decizia ca aeronava să nu mai decoleze. 

În acest moment, pasagerii avionului sunt pe aeroport și așteaptă o decizie din partea companiei aeriene.

Alertă cu BOMBĂ într-un avion al companiei Air France. Pasagerii, evacuați de urgență

Un avion de pasageri care venea din Ciad a fost evacuat, joi după-amiază, după aterizarea pe un aeroport din Paris, din cauza suspiciunilor privind un dispozitiv suspect, transmite Mediafax.

"Avionul a aterizat pe Aeroportul Roissy din Paris fără incidente, la ora 16:01 (17:01, ora României) şi a fost izolat. Pasagerii au fost debarcaţi.", a comunicat Ministerul francez de Interne.

A fost înfiinţată o celulă de criză, a declarat ministrul de Interne, Gerald Darmanin. Este vorba de un avion al companiei Air France care a zburat de la Ndjamena (Ciad) la Paris Roissy - Charles de Gaulle.

Nu a fost găsită nicio bombă

Echipele de intervenţie nu au găsit niciun dispozitiv exploziv la bordul avionului de pasageri care a aterizat la Paris, anunţă ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin, transmite Mediafax.

"Intervenţia s-a încheiat. Nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv la bordul avionului Air France care a circulat pe ruta Ndjamena - Paris. Le mulţumesc serviciilor mobilizate", a declarat Gerald Darmanin joi seară, prin Twitter.

Anunţul a fost făcut după ce echipele pirotehnice au finalizat verificările la bordul avionului de pasageri care se află pe Aeroportul Roissy - Charles de Gaulle. Autorităţile franceze vor continua investigaţia pentru a depista cine a lansat ameninţarea cu bombă (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel