Un austriac a fost mușcat de pitonul vecinului când se afla pe vasul de toaletă
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de cocoparisienne de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de cocoparisienne de la Pixabay
Un austriac în vârstă de 65 de ani a fost mușcat de pitonul vecinului său în timp ce se afla pe vasul de toaletă. 

Un bărbat de 65 de ani, din Graz, Austria, a fost mușcat de pitonul vecinului său în timp ce se afla pe vasul de toaletă, scrie CNN

Bărbatul a simțit o 'ciupitură în zona genitală' imediat după ce s-a așezat pe vasul de toaletă, în jurul orei 6:00 dimineața. S-a uitat în vasul de toaletă, a văzut pitonul albinos și a sunat imediat la serviciile de urgență.

Un expert în reptile a ajuns la fața locului, a recuperat pitonul, l-a curățat și l-a înapoiat proprietarului, care mai are alți 10 șerpi constrictor non-veninoși.

Reptila de 1,6 metri lungime a 'evadat' din locuința proprietarului și, prin canalizare, a ajuns la vecin.

Proprietarul șarpelui este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămări corporale prin neglijență.

În urma incidentului, bărbatul mușcat de piton s-a ales cu o rană ușoară și a fost dus la spital pentru prevenirea unei eventuale infecții.

VEZI ȘI: VIDEO: Cum a fost capturat un piton GIGANT în Florida. "Inima a început să-mi bată cu putere"

Incident similar în Thailanda, în 2020 

Un adolescent de 18 ani a fost dus de urgență la spital, după ce un piton de 120 de centimetri l-a mușcat pe toaletă, lăsând „sânge peste tot”.

Conform The Sun, Siraphop Masukarat a fost mușcat de zona intimă, pe toaletă. Acesta a simțit durerea și s-a uitat în jos, observând șarpele care s-a înfipt într-o bucată din el. Adolescentul a fost dus urlând la spitalul din Nonthaburi, Thailanda, la 20 km de capitala Bangkok.

Doctorii au rezolvat zona genitală a puștiului cu trei copci și au tratat rana cu substanțe antibiotice, pentru a ucide bacteriile din gura șarpelui. „A fost sânge peste tot”, a mărturisit Masukarat. „Era unul mic, dar mușcătura a fost atât de puternică”.

VEZI ȘI: VIDEO. Piton URIAȘ, prins de vânătorii de șerpi. "Îmi tremurau mâinile"

Un alt piton a fost găsit în mașina de spălat

O femeie din West Palm Beach, statul Florida, a fost îngrozită după ce a găsit un piton în mașina ei de spălat, scria foxlexington.com, în 2020. 

După ce s-a întors de la alergat, Emily Visnic s-a dus la spălătorie pentru a scoate rufele din mașină. Când a văzut șarpele, inițial s-a întrebat dacă nu este vorba despre haine cu imprimeu. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel