Un antrenor uriaș pariază pe Simona Halep în duelul cu Maria Sharapova de la Turneul Campioanelor 2015
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Meciul solid făcut de Simona Halep la debutul în Grupa Roșie de la Singapore, scor 6-0, 6-3, cu Flavia Pennetta, l-a încântat pe Nigel Sears (58 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din tenisul mondial.

Tehnicianul sârboaicei Ana Ivanovic (locul 16 WTA) a analizat în termeni laudativi evoluţia Simonei Halep, dar a vorbit şi despre mult aşteptatul duel cu Maria Sharapova, programat marţi, de la ora 13:30, în runda a doua a Grupei Roșii de la Turneul Campioanelor 2015.

"Se mişcă superb pe teren, are o tactică fabuloasă"

Nigel Sears consideră că Simona Halep este mare favorită atât în faţa coșmarului său, Maria Sharapova, cât şi la câştigarea trofeului de la Singapore.

"Pentru mine, după meciul cu Flavia, lucrurile sunt clare, m-am convins. Simona este favorită să treacă şi de Sharapova, dar este favorită şi la câştigarea Turneului Campioanelor. Simona a avut un sezon excelent, în ciuda rezultatelor slabe de la Roland Garros si Wimbledon (n.r. - turul doi, respectiv primul tur). Este o jucătoare atât de consistentă! Se mişcă superb pe teren, are o tactică fabuloasă", a comentat socrul lui Andy Murray (locul 2 ATP), la BT Sport, despre jucătoarea antrenată de Darren Cahill.

Tehnicianul britanic a mai adăugat că starea fizică a rusoaicei va conta decisiv în economia partidei: "Depinde foarte mult şi dacă Maria Sharapova este bine din punct de vedere fizic", a concluzionat fostul căpitan al naţionalei de Fed Cup a Marii Britanii, citat de prosport.ro.

Maria Sharapova vine după o accidentare la mână, care i-a dat mari bătăi de cap în ultimele trei luni. Rusoaica a abandonat precedentul meci disputat în circuit, în urmă cu o lună, la Wuhan, dar spune că între timp s-a recuperat complet.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel