Un an de la #şîeu. Caramitru jr, propunere EXPLOZIVĂ pentru Ştefan Mandachi: Să punem presiune maximă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Andrei Caramitru
Andrei Caramitru
Andrei Caramitru vine cu o propunere explozivă către Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului #şîeu pentru autostrada Moldovei. Acesta spune că este timpul pentru presiune maximă pe autorităţi. 

"Ştefan Mandachi scrie frustrat că a trecut un an de la acțiunea șîeu și evident nimic nimic nu s-a întâmplat. Nici măcar o schimbare de gardă prin instituțiile care se ocupă de autostrăzi. Ceva. Și oamenii de afaceri din Moldova nici măcar nu vor sa vorbească de asta de frică.

Ştefan - hai să facem o acțiune serioasă. Mai mare decât acum un an. Cu 30 Min blocare trafic peste tot in țară. Cu cereri însă clare - exact ce oug/legi trebuie date, ce bani trebuie alocaţi unde, ce oameni trebuie schimbați.

Că oamenii vor participa. Şi e cazul să începem să punem presiune iar maximă", a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

Ştefan Mandachi, supărat la un an de la #şîeu

"Acum fix un an, strigam din noroaie (destul de expus pentru un anonim): România vrea autostrăzi! La un an distanță, mă uit cu o grimasă tâmpă pe display, cu câtă tihnă stau pe relaxare cetățenii din zona Moldovei...Dar mai ales oamenii de afaceri, care și-au luat de-o grijă cu autostrăzile. Mă morcovarilor milionari, acum nu vă mai trebuie autostradă? Că Moldova a rămas tot cu un petic, cu o cioată de asfalt, la Suceava. Sau așteptați să facă fraierii și voi să stați la cutie?", a scris Mandachi pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel