Un an de la moartea designerului Răzvan Ciobanu
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu
Se împlinește un an de la moartea designerului Răzvan Ciobanu. Dosarul accidentului a fost clasat, iar până astăzi nu a fost tras nimeni la răspundere. 

Pe data de 29 aprilie 2019, Răzvan Ciobanu a făcut un grav accident de circulație în toiul nopții. Mașina pe care o conducea a ieșit în afara șoselei și a lovit mai mulți copaci. Din păcate, el a fost găsit de un localnic, dimineața, fără suflare. 

La un an de la moartea celebrului designer, familia sa, prieteni și vedete caută încă răspunsuri și deplâng lipsa acestuia. 

Designerul mergea spre București din stațiunea Mamaia, unde a participat la o petrecere într-un club. Polițiștii au constatat că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță în momentul accidentului.

Ce au descoperit anchetatorii 

Cercetările au arătat că mașina lui Răzvan Ciobanu a ieșit de pe drumul județean Constanța-Săcele și a rulat aproximativ 1 kilometru pe un drum de pământ, până când s-a izbit de copaci.

Necropsia a indicat faptul că decesul creatorului de modă, Răzvan Ciobanu, a fost unul violent, el suferind în accident o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală.

Dosarul morţii designerului Răzvan Ciobanu a fost clasat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa în luna decembrie 2019. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel