Un american a câştigat peste 300 de milioane de dolari la loterie jucând numerele dintr-o prăjitură cu răvaş
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Un pensionar în vârstă de 66 de ani din Statele Unite a câştigat marele premiu de 344,6 milioane de dolari la loterie cu ajutorul numerelor pe care le-a descoperit pe o bucată de hârtie aflată în interiorul unei 'prăjiturele cu răvaş', relatează miercuri AFP. 

'Timp de circa doi ani, am jucat întotdeauna aceleaşi cinci numere', a declarat Charles W. Jackson Jr., într-o conferinţă de presă la Raleigh, în Carolina de Nord, unde şi-a primit premiul câştigat la loteria Powerball.

Numerele se aflau pe o bucată de hârtie într-o prăjitură cu răvaş ('fortune cookie'), care este uneori oferită în restaurantele asiatice după masă şi care trebuie ruptă în două pentru a găsi hârtia pe care se află un horoscop şi câteva cifre.

Jackson a povestit că a luat hârtia de la nepoata sa de opt ani după o cină într-un restaurant vietnamez: 'M-am uitat la numerele de pe spatele horoscopului şi m-am gândit că aş putea să le joc', a spus el. 

De atunci, el şi-a încercat norocul jucând cu regularitate la Powerball şi Mega Millions, câştigând uneori câţiva dolari. 

'Nu mă aşteptam să câştig, am fost doar norocos', a spus el, afirmând că este 'puţin uluit' de această victorie.

El a avut posibilitatea să primească suma totală în rate, pe o perioadă de peste 30 de ani, sau să primească imediat o sumă mai mică. Bărbatul a ales a doua opţiune - suma de 223 milioane de dolari.

Vezi și: Horoscopul norocului. Cifrele care vă ajută să câștigați la LOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel