Un agent a fost bătut chiar în secția de poliție. Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Polițist
Polițist

Trei bărbați - tată, fiu și ginere - au bătut un agent chiar în secția de poliție, după care au fugit cu o mașină. În tentativa de a-i opri, polițistul a tras patru focuri de armă, scandalagii fiind într-un final găsiți și ridicați de mascați

Poliţistul era singur în secţia dintr-o localitate argeșeană și ridicase un bărbat pentru că făcuse tărăboi. În câteva minute, în ajutorul scandalagiului au venit rudele, care l-au luat la bătaie pe agent, informează rtv.net.

Bătăuşii au fugit din secţie, iar poliţistul a încercat să-i oprească şi a tras patru focuri de armă după ei. Unul dintre gloanţe a ajuns în cauciucul maşinii. Scandalagii au însă altă variantă, şi îl acuză ei pe poliţist. „M-au dus la sectie, mi-au dat cu spray pana m-au omorat şi am avut noroc că mi-am desfăcut cătuşele şi am iesit afară şi eu am fugit cu propria masină... M-au fugărit, mi-au luat telefonul din buzunar”, a spus unul dintre bărbaţi. Când i-au prins pe cei trei atacatori, poliţiştii au găsit în maşină un obiect contondent cu care ar fi putut fi lovit poliţistul. Cei trei nu recunosc nimic, dar au fost duşi la audieri şi sunt cercetaţi pentru ultraj.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel