Un afacerist din Gorj a murit în Germania, în urma unui accident stupid. Era căsătorit și avea doi copii - Foto în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Află în articol cine este afaceristul din Gorj care a murit în Germania.

Un tânăr afacerist român din Gorj a murit în Germania, după ce mașina pe care încerca să o repare a căzut peste el. Bărbatul era căsătorit, iar în urma accidentului stupid, doi copii au rămas orfani. Tânărul afacerist avea 32 de ani.

"Tragedia s-a produs în Germania, într-un loc în care Florian Ișfan încerca să facă o serie de reparații la autoturismul propriu. Îl ridicase cu ajutorul unui sistem electric și lucra sub autoturismul respectiv. La un moment dat, însă, din motive necunoscute, mașina s-a prăbușit peste Florian și acesta nu a avut nicio șansă.

Doi copii au rămas orfani

Medicii au sosit imediat la fața locului, au depus toate eforturile, însă din păcate s-au simțit nevoiți să declare decesul. Vestea a șocat pe toată lumea, pentru că vorbim despre un bărbat tânăr, în putere și a căzut ca un trăsnet asupra familiei. O soție și doi copii îl așteptau acasă, la Rovinari. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi adus în țară, unde va fi înmormântat. Florian Ișfan era un cunoscut om de afaceri în Rovinari, acolo unde deținea o fabrică de mobilă, o fabrică de pahare din carton, dar și două magazine", a relatat Cătălina Buzoianu, reporter Antena 3 CNN.

Foto: Facebook Isfan Dumitru-Florian

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel