Un aerodrom SECRET din Europa de Est, centru pentru transportul de arme spre Ucraina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels Zaib Azhar
foto pexels Zaib Azhar
Se pare că, undeva, în Europa de Est, într-un loc care a rămas nedezvăluit, ar fi un aerodrom de pe care se trimit rapid arme Ucrainei. 

Aerodromul secret ar fi foarte aproape de granița cu Ucraina și ar fi folosit, într-un efort multinațional, pentru a trimite mai repede arme Ucrainei, în războiul cu Rusia. 

CNN este publicația care publică această informație. Conform sursei citate, generalul Mark Milley ar fi mers, săptămâna trecută, pe acest aerodrom, al cărui locație nu a fost dezvăluită, știindu-se că se află undeva în Europa de Est. Aerodromul ar fi devenit un centru pentru transportul de arme, conform unui înalt oficial al Departamentului Apărării din SUA, scrie CNN. Rolul este de a introduce mai rapid arme în Ucraina, pe fondul invaziei Rusiei. 

În timp ce se afla pe aerodrom, general Milley a examinat activitatea de transport, conform declarației oficialului, de vineri. Locul ar fi avut, în mod obișnuit, câteva zboruri pe zi. Odată ce a devenit centru de arme pentru Ucraina, numărul de zboruri s-a ridicat la 17/zi, mai arată sursa citată. 

Locația aerodromului rămâne secretă pentru a proteja transportul de arme, inclusiv rachete antiblindare, în Ucraina. Există îngrijorări, conform șefului de Stat Major, Mark Milley, că Rusia ar putea începe să vizeze aceste livrări, pe măsură ce atacul său avansează. 

La această oră, se poartă negocieri Rusia - Ucraina pentru încetarea războiului. Este a treia rundă de negocieri. 

Citește aici informațiile LIVE:   LIVE  Război Rusia - Ucraina, ziua 12, 7 martie 2022. Charles Michel i-a cerut lui Putin să înceteze / ”Armata rusă nu știe să lupte, e bună la ucis CIVILI”

În prima zi de război Ucraina - Rusia, un avion militar ucrainean a solicitat aterizare de urgență pe unul dintre aeroporturile României. A plecat din România neînarmat, tocmai pentru a nu crea speculații, a explicat premierul Nicolae Ciucă, duminică seară, când a dat o replică lui Igor Konaşenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării. "Utilizarea reţelei de aeroporturi militare ale acestor ţări pentru a servi ca baze pentru avioane militare ucrainene şi utilizarea ulterioară a acestora contra forţelor armate ruse ar putea fi considerate ca fiind implicări ale acestor ţări într-un conflict armat" a avertizat Konaşenkov. 

Vezi aici ce a răspuns premierul Nicolae Ciucă: Pe ce a MIZAT Putin când a invadat Ucraina. Ce arată informațiile, unde se va opri. Ciucă: Degeaba încearcă să ne facă să ne fie frică. Cel mai bun RĂSPUNS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel