Un adolescent și-a aruncat surioara nou-născută de la etajul șapte, în Rusia
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ, Pixabay
Foto ilustrativ, Pixabay
Un adolescent și-a aruncat surioara nou-născută de la fereastra unui apartament situat la etajul șapte, în Moscova. 

La finalul săptămânii trecute, o fetiță nou-născută a murit după ce a fost aruncată pe fereastră de fratele ei. Adolescentul de 13 ani suferă de tulburări psihice și nu poate răspunde penal, a declarat o sursă din anchetă pentru KP.ru.

Duminică dimineață, la câteva zile după ce și-a adus fetița nou-născută acasă, mama a părăsit pentru scurt timp încăperea în care se aflau cei doi copii. 

Când s-a întors, a aflat că fiul ei în vârstă de 13 ani, care suferă de tulburări psihice, și-a luat surioara din pătuț și a aruncat-o pe fereastră, de la etajul șapte al imobilului.

Anchetatorii au declarat pentru presa locală că, după ce 'mama a părăsit camera pentru câteva clipe, băiatul a luat nou-născutul din pătuț și l-a aruncat pe fereastră. Micuța a murit pe loc.

În cauză a fost deschis un dosar penal, iar mama, acuzată de neglijență, riscă până doi ani de închisoare.

În Rusia, răspunderea penală începe de la vârsta de 14 ani.

O fetiță a murit înecată în cadă, în timp ce mama ei căuta un prosop, în UK

O fetiță de nici doi ani din Țara Galilor a murit înecată în cadă, în după-amiaza zilei de 17 ianuarie, după ce mama ei a plecat ca să ia un prosop. Săptămâna trecută, la jumătate de an de la tragedie, s-a stabilit faptul că moartea fetiței a fost una accidentală, scrie The Sun

Cauza morții a fost insuficiența multiplă a organelor, compatibilă cu înecul.

În ziua fatidică, Joely E.-J. îi făcea baie fiicei ei sale, Mia, în vârstă de 22 de luni. La un moment dat, a întrebat-o dacă vrea să iasă, dar ea a spus că ar vrea să se joace în continuare în apă. Realizând că nu are niciun prosop la îndemână, femeia a plecat din baie pentru câteva momente. 

Un medic legist a declarat în fața instanței că femeia a spus 'Mami pleacă să ia prosoape' și a ieșit din baie. 'O auzea pe fiica ei din camera alăturată cum vorbea și cânta. I-a strigat numele ca să se asigure că e bine. Apoi, o perie roz cu care Mia se juca s-a lovit de marginea căzii. A alergat şi a găsit-o cu capul în apă. A ridicat-o şi a văzut că nu mai respira și avea pielea rozalie', a mai spus medicul legist. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel