Un adolescent inventator a refuzat 30 de milioane de dolari
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 16 mai 2016, 19:23
WhatsApp
Taylor Rosenthal, un adolescent de 14 ani din Statele Unite, care a inventat un distribuitor automat de produse de prim ajutor în caz de accident numit "RecMed", a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a refuzat o ofertă de 30 de milioane de dolari pentru invenția sa.

"RecMed" furnizează produse de prim ajutor cu prețuri cuprinse între 5 și 14 euro. Lui Taylor Rosenthal i-a venit această idee în timpul unui curs școlar de pregătire pentru tineri antreprenori, organizat în Alabama. Băiatul de 14 ani a fost uimit să constate că adesea părinții nu aveau produse de prim ajutor în caz de accident la meciurile de baseball, relatează joi 7sur7.be.

Distribuitorul automat a costat 4.815 euro și a fost brevetat în culorile școlii la care învață adolescentul. El a primit un capital de investiție de 87.500 de euro și a refuzat să-și vândă invenția celebrului informatician Bill Gates, cofondatorul Microsoft, care i-a oferit 30 de milioane de dolari, scrie lavenir.net.

Parcul de distracții Six Flags a comandat 100 de aparate "RecMed", iar Taylor Rosenthel își va prezenta invenția la celebra bursă "TechCrunch Disrupt" de la New York.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?