Un actor celebru, dispărut în luna ianuarie, a fost găsit îngropat într-un cufăr sigilat sub podeaua unei case
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un actor celebru, dispărut în luna ianuarie, a fost găsit îngropat într-un cufăr sigilat sub podeaua unei case / Foto: Pixabay
Un actor celebru, dispărut în luna ianuarie, a fost găsit îngropat într-un cufăr sigilat sub podeaua unei case / Foto: Pixabay
Un actor celebru, dat dispărut în luna ianuarie, a fost găsit mort și îngropat într-un cufăr sigilat sub podeaua unei case.

Un actor care a dispărut în urmă cu aproape patru luni a fost găsit mort și îngropat într-un portbagaj de lemn sub pământ.

Jefferson Machado, în vârstă de 44 de ani, a fost un actor care a jucat în serialul brazilian Reis și a lucrat, de asemenea, în producție și pentru decor. Bărbatul a fost văzut ultima dată pe 27 ianuarie și a fost declarat oficial dispărut aproape două săptămâni mai târziu, pe 9 februarie, când cei opt câini ai săi au fost raportați abandonați la casa lui din Rio de Janeiro, doi dintre ei murind tragic, scrie Daily Star.

Mama lui, Maria das Dores, în vârstă de 73 de ani, a declarat presei locale că a vorbit ultima oară cu el pe 29 ianuarie și că el i-a spus că stă la casa unui prieten în timp ce dă un interviu pentru un loc de muncă. Ea devenise îngrijorată când a primit mesaje text pline de greșeli de ortografie care spuneau că el și-a scăpat telefonul în toaletă și, prin urmare, nu a putut să o sune video. Parola lui video cloud a fost apoi schimbată și locația sa a fost dezactivată, familia făcându-i și mai multe griji.

Actorul a fost găsit îngropat într-un cufăr sigilat sub podeaua unei case



Machado a fost găsit în cele din urmă luni, 22 mai, atunci când polițiștii au percheziționat un apartament de la o proprietate din Rio și i-au descoperit cadavrul legat și îndesat într-un cufăr din lemn îngropat la 6,5 ​​metri sub podeaua casei.

Proprietatea aparține unei femei care a spus că a închiriat apartamentul unei persoane fără nume despre care se crede că l-a cunoscut pe Machado, actorul fiind văzut că a intrat în acea casă luna trecută. Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care închiriază apartamentul și îl tratează ca pe un suspect, deși nu l-a numit public.

Vestea morții lui Jefferson a fost anunțată de un prieten de-al său pe Instagram, Cintia Hilsendeger scriind: "Cu mare tristețe raportăm că Jeff a fost găsit pe 22.05.2023 fără viață.Jefferson a fost ucis cu brutalitate de oameni geloși, răi și, bineînțeles, fără scrupule. Mai multe informații, în curând, Poliția RJ Township a făcut o treabă excelentă. Mulțumesc mult tuturor celor care au ajutat cu fiecare mic detaliu. Rugăciuni, gânduri bune este ceea ce are nevoie Jeff chiar acum".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel