Un activist civic atacă fotoliul lui Clotilde. Alexandru Pâinișoară, prima candidatură anunțată la Primăria sectorului 1
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Alexandru Pânișoară
Alexandru Pânișoară
Urbanistul Alexandru Pâinișoară și-a anunțat candidatura la Primăria sectorului 1. 

Un prim opozant serios atacă scaunul lui Clotilde Armand pentru alegerile din 2024. Urbanistul Alexandru Pânișoară s-a alăturat PUSL și va candida din partea Partidului Umanist Social Liberal pentru Primăria Sectorului 1.

„Decizia înscrierii mele în PUSL a fost una la fel de firească precum cea de a candida, pentru că doar cu viziune, competențe, cunoaștere, pricepere, determinare, onestitate și o echipă puternică pot atinge obiectivele asumate. Echipa PUSL întâlnită la Sectorul 1, formată din oameni tineri și entuziaști ca mine, a făcut ca această decizie să fie una foarte ușoară”, a declarat Alexandru Pânișoară.

Pânișoară este urbanist și activist civic care de ani de zile luptă pentru îmbunătățirea serviciilor publice pe care le au bucureștenii. În 2020 a înființat Asociația pentru Dreptul Urbanismului, prin intermediul căreia a contribuit la proiecte în domeniul dezvoltării urbane. Recent, în calitate de locuitor al Sectorului 1, acesta s-a declarat dezamăgit de serviciile publice pe care Sectorul 1 le oferă (sau nu le oferă), precum și de atitudinea disprețuitore a administrației pentru contribuabili. Pâinișoră a denunțat și ”minciunile grosolane” pe care le-au vehicyulat în spațiul public așa-zișii ecologiști care blochează accesul locuitorilor în Greenfield.

Alături de Alexandru Pânișoară, PUSL a anunțat alți trei candidați, Picu Apostol Roman, pentru municipiul Galați, Victor Torcea, pentru orașul Anina, județul Caraș-Severin, respectiv Valentin Ungureanu, pentru cea mai mare comună din județul Timiș, Dumbrăvița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel