Umple un ciorap cu nisip silicat pentru pisici și atârnă-l în dulap: trucul care te va surprinde
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Umple un ciorap cu nisip silicat pentru pisici și atârnă-l în dulap - trucul care te va surprinde. Sursa - Pexels
Umple un ciorap cu nisip silicat pentru pisici și atârnă-l în dulap - trucul care te va surprinde. Sursa - Pexels
Nisipul silicat nu este doar pentru așternutul pisicilor. Acesta poate fi folosii în trei moduri diferite prin casă. Cu siguranță te vor surprinde!

Cine are pisică în casă, cu siguranță, are, în cămara, și pungi cu nisip silicat pentru așternutul animalului e companie. Dar trebuie să știți că nisipul silicat poate fi folosii și în alte scopuri.

Cum se păstrează lămâile proaspete mai timp: ai nevoie de un borcan și o lumânare

Ai dat jos niște cărți vechi din pod zilele trecute sau ai cumpărat ceva de la un târg de vechituri? Atunci s-ar putea să aibă un miros de mucegai. Bineînțeles că nu vrei să le pui așa pe raftul cu cărți, pentru că  toată camera va mirosi curând a mucegai.

În plus, cărțile nu pot fi spălate. Soluția de a scăpa de mirosul de mucegai este simplă. Umple un castron cu  așternut pentru pisici. Apoi așează cărțile și lăsă-l  peste noapte. A doua zi nu va mai rămâne nimic din mirosul de mucegai!


Păstrează cuțitele într-un recipient cu orez: trucul bunicii te va cuceri

Hainele de iarnă - Probabil că ai curățat și împachetat deja toate hainele de iarnă. Probabil că nu va trebui să le despachetezi  în următoarele câteva luni. Vrei să aibă un miros proaspăt și curat atunci când le vei folosi?

Umple un ciorap cu nisip silicat. Leagă bine ciorapul  și atârnă-l pe un cuier între hainele de iarnă din dulap. Nisipul silicat va absorbi și elimina orice miros de mucegai din dulap, păstrând totul proaspăt.

Fă-ți propriul demachiant acasă: ai nevoie de apă de trandafir și ulei de măsline

Geamurile  aburite ale mașinii  - Ce poate mai enervant decât să urci dimineața în mașină și să nu poți conduce deoarece geamurile sunt complet aburite. Puteți pierde cinci minute așteptând sau folosiți nisip silicat pentru pisici.

Tăiați un cățel de usturoi în mai multe bucăți și puneți-le în ghiveciul florilor: un truc  la care nu vei renunța niciodată

Nisipul pentru pisici previne aburirea ferestrelor, deoarece absoarbe umezeala din aer. Pur și simplu umpleți un ciorap cu nisip silicat și legați-l de bord.

BONUS. Praful de pe mobilă va rămâne doar o amintire: soluția este în bucătărie. Te-ai gândit la asta?

 

Dacă există un adevărat „dușman” pe care îl avem cu toții acasă, acesta este praful. De fapt, este una cele mai enervante probleme cu care toate gospodinele luptă în fiecare zi, dar, de multe ori, fără succes. 

Chiar și atunci când ștergi bine mobila, în scurt timp praful începe să se așeze din nou pe suprafețele curate. Praful este o problemă acută, mai ales, pentru persoanele care suferă de alergii.  


Cearșafuri parfumate după spălare: cu acest truc mirosul va rezista mai mult timp

Cu siguranță poți folosi o mulțime de detergenți și spray-uri cu ingrediente naturale, iar rezultatele pot fi eficiente. Ceea ce vă recomandăm, însă, este o metodă complet nouă și originală, la care probabil nici măcar nu v-ați gândit.

Ingredientul de care veți avea nevoie poate fi găsit în bucătărie. Și nu vorbim despre clasicul oțet sau bicarbonat de sodiu. Doriți să știi ce este?

Trei moduri neobișnuite de utilizare a cuptorului cu microunde, pe care, cu siguranță, nu le cunoșteai

Dacă și tu te lupți, zilnic, cu praful care se acumulează pe mobilă și pe toate suprafețele din casă, te vei bucura să afli că există o metodă alternativă, cu adevărat perfectă cu care îl poți elimina.

Dacă folosești acest ingredient vei vedea rezultate incredibile: vorbim despre tableta pentru mașina de spălat vase. Poate părea incredibil, dar acest produs este un adevărat aliat în casă, fiind folosit la mai multe treburi casnice. Prin urmare, dacă ai acasă o mașină de spălat vase, poți folosi tabletele, inclusiv când ștergi praful.

Super lipici, făcut acasă, din câteva ingrediente din cămară: vei fi uimit de eficiența lui și de rezultate 
Procesul este foarte simplu. Luați apă fierbinte și puneți tableta, care trebuie să se dizolve. Folosiți, apoi, o cârpă din microfibră pentru a curăța mobila și toate suprafețele, uscându-se la final cu o cârpă curată de bumbac. Vei vedea că praful nu se va mai depune pe mobilă câteva zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel