Ultimul sezon al serialului "Adela" debutează astăzi, de la 20:30, la Antena 1
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Ultimul sezon al serialului Adela, debutează astăzi, de la 20.30, la Antena 1.
Ultimul sezon al serialului Adela, debutează astăzi, de la 20.30, la Antena 1.
Ultimul sezon al serialului Adela, Ce-i al tău e și al meu, debutează astăzi, de la 20:30, la Antena 1, iar actorii care întruchipează personajele poveştii dezvăluie ce schimbări aduce acest nou capitol în parcursul lor.

„La ce să se aştepte fanii de la Adela în ultimul sezon? În primul rând, la multe schimbări. Din nou alte şi alte probleme, pentru că pentru ea pare că problemele nu se termină niciodată, dar şi alte personaje care nu îi dau pace şi nu o lasă să îşi trăiască viaţa aşa cum îşi doreşte!”, a declarat Mara Oprea (Adela), în vreme ce Alecsandru Dunaev a completat: „Va fi un sezon cu furtuni de gânduri, de trăiri, pentru că aparent totul e bine, dar, aşa cum se întâmplă în seriale, mereu se întâmplă ceva, se strică ceva!”.

Nici pentru cuplul Andreea – Lucian lucrurile nu stau deloc roz: „Andreea trădează în continuare, 
dar este şi ea trădată. Personajul meu trece prin tot felul de situaţii din ce în ce mai dificile. Ca şi până acum, Andreea acţionează din impuls pentru a atinge ce îşi doreşte, iar când reuşeşte ce şi-a dorit, într-o oarecare măsură, îşi dă seama că a greşit şi că trebuie să repare. Pentru că este foarte rănită, are tendinţa de a răni la rândul ei. Vom vedea o Andreea foarte furioasă, frustrată, nefericită de multe ori, care încearcă să obţină ce îşi doreşte şi ce de obicei nu e al ei, ca în fiecare sezon de până acum!”.

„Pentru Lucian, acţiunea se complică cel mai mult în acest ultim sezon al poveştii Adela. Are cele mai multe secvenţe de acţiune, dar în acealaşi timp, tot ce construieşte se distruge de la un episod la altul. Iar asta îl face cel mai palpitant dintre sezoane!”, a dezvăluit şi Daniel Nuţă (Lucian).

Cel de-al patrulea sezon Adela vine cu trăiri deosebite şi pentru cuplul Nuţi (Anca Androne) şi Mitu 
(Marian Râlea). „Pentru mine, acest sezon reprezintă încununarea personajului meu. Pe lângă faptul că ne-am familiarizat extrem de bine una cu alta, situaţiile imaginate de către scenarişti o pun în valoare şi mai mult. Cu siguranţă, Nuţi îşi da va măsura creativităţii pe rău. Eu sunt foarte mândră de sezonul ăsta!”, a mărturisit Anca Sigartău, iar Marian Râlea a complicat: „Nu e simplu deloc de data asta, mai ales că Mitu depinde de Nuţica. Şi dacă depinde de ea, atunci o să meargă după ea, dar până la un moment dat”.

Ultimul capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu aduce în prim plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse între lupta dintre bine şi rău. Cum vor evolua relaţiile dintre acestea, dar şi ce plan pregăteşte familia Andronic pentru a-l demasca pe Lucian şi crimele lui, telespectatorii vor putea urmări începând de astăzi, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel