Ultimul model ALFA, maşina "trasă" de 540 cai
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Noua Alfa Giulia GTA este ultimul model al producătorului şi este o maşină cu adevărat spectaculoasă. 

La numai o singură zi după ce internetul a dat-o de gol, mult anticipata Giulia GTA a debutat în mod oficial. Cea mai potentă Alfa pe care banii o pot cumpăra la momentul de faţă, noua maşina găzduieşte în compartimentul motor un benzinar cu şase cilindri în V, scrie site-ul 4tuning.ro.

Împrumutată de la versiunea Quadrifoglio, unitatea cu două turbine şi capacitatea de 2.9 litri a fost modificată pentru a livra o putere maximă de 540 de cai, potrivit primelor informaţii date publicităţii.

Serie limitată 

Seria veștilor bune continuă cu un minus de aproximativ 100 kg, ce se datorează folosirii din abundență a fibrei de carbon. Este și motivul pentru care accelerația de la 0 la 100 de kilometri pe oră se realizează acum într-un timp și mai impresionant, de doar 3.6 secunde.

După cum precizam și anterior, numeroase modificări au fost operate inclusiv la nivelul pachetului aerodinamic, pe când jantele de 20" vin, în premieră absolută pentru un sedan, cu prindere centrală.

Noua Giulia GTA este oferită de Alfa chiar și într-o versiune GTAm, care a renunțat la bancheta spate în favoarea unui rollbar. Totodată, aceeași varianta extremă se mai poate lăuda și cu centuri de la Sabelt, de tip ham, plus geamuri laterale și lunetă din... Lexan.

Producția mașinii dezvăluite în urmă cu doar câteva clipe va fi limitată la 500 de unități, fiecare exemplar urmând a veni la pachet alături de o cască Bell, dar și un echipament sportiv de la Alpinestars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel