Ultimele imagini cu președintele CJ Vrancea în viață. Virgil Guran: Ne-am văzut la o ședință. Nu erau semne că ar avea o problemă - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Virgil Guran, vicepreședinte PNL, a spus când l-a văzut ultima oară pe Cătălin Toma, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, a murit la doar 46 de ani.  El a fost internat la un spital din Focşani, iar ulterior a fost transferat în Bucureşti, unde s-a stins din viaţă. Ultimele imagini cu liderul PNL în viață postate pe pagina sa de Facebook sunt de la Paris, acolo unde a participat la  reuniunea Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa.

Ulterior, acesta a mai avut o postare în data de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

"14 februarie La mulți ani, îndrăgostiților! P.S.: sunt bine, mulțumesc pentru grijă!", a scris acesta atunci.

Iar în data de 15 februarie anunța, tot pe Facebook, că "bugetul Consiliul Județean Vrancea pe 2024 a fost aprobat în unanimitate de către plenul consilierilor județeni".

Virgil Guran: Sunt șocat. Am fost prieten cu Cătălin

Virgil Guran, vicepreședinte PNL, a vorbit despre moartea colegului său de partid într-o intervenție la Antena 3 CNN.

"În primul rând, condoleanțe familiei, Dumnezeu să îl odihnească. Sincer să fiu, când am aflat, când m-am trezit, sunt șocat. Am fost prieten cu Cătălin. Ce să zic, a fost ca un trăsnet pentru noi. Nu se aștepta nimeni la așa ceva", a spus Virgil Guran.

Întrebat când a vorbit ultima oară cu președintele CJ Vrancea, Virgil Guran a spus: "Cred că săptămâna trecută ne-am văzut la o ședință, două săptămâni, ceva de genul acesta. Părea optimist, părea cum era el întotdeauna, un tip optimist, un tip luptător, un om care a și dovedit performanță în ceea ce a făcut acolo la Vrancea, rezultate extraordinare pentru noi și activitate foarte multă acolo, era apreciat, nu erau semne că ar avea o problemă de asta și spun că pentru noi efectiv a fost un șoc. Când am auzit nu îmi venea să cred".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel