Ultima fiţă de revelion: Plimbarea cu limuzina
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
limu
limu

Dacă vreţi să vă simţiţi ca o vedetă de la Hollywood în noaptea trecerii dintre ani, puteţi închiria o limuzină alături de familie sau de prieteni.

Autor: Anca Murgoci

Mircea Constantinescu a declarat pentru Antena 3 (managerul care vă pune la dispoziţie o plimbare cu limuzina în noaptea de revelion)  "este o limuzină clasică, de culoare albă având o lungime de şapte metri ce poate găzdui până la opt persoane. Are dotări de înaltă clasă, banchetele sunt din piele, o canapea comodă în forma de L şi una în formă de I, are televizor, DVD, frigider şi bar".

În noaptea de revelion, serviciul de închirieri limuzine vă va pune la dispoziţie şampanie, energizant, whisky, apă plată, minerală şi un mic meniu, în funcţie de cerinţele clienţilor.

Preţul unei astfel de petreceri a nopţii dintre ani se ridică la suma de 180 de lei pe oră care include şi consumaţia. Dacă doriţi să faceţi turul oraşului, veţi avea nevoie doar de o oră.

Bucureştenii deja au solicitat închirierea limuzinei atât pentru Crăciun, cât şi pentru Anul Nou. Aşa că, dacă vreţi să închiriaţi o limuzină trebuie să vă grăbiţi. Sunaţi la numărul 0722. 269.920 (Mircea Constantinesc-cel care patronează serviciul) sau accesaţi www.limuzina-star.ro.

Citește și:

Oferte de Sărbători la mare

Oferte de Revelion cu maximum 150 de euro şi all inclusive. Vezi aici destinaţiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel