Uită-te primul la iPhone XI. Când va fi lansat (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
sursă: wccftech.com
sursă: wccftech.com
iPhone XI 2019. Noul telefon de la Apple este așteptat de foarte multă lume, motiv pentru care au și apărut primele detalii despre unul dintre cele mai revoluționare iPhone-uri de până acum. 

iPhone XI 2019. Potrivit Tipster @IceUniverse, Apple ar urma să aibă pe spate trei camere.

iPhone XI 2019. Deși este încă prea devreme pentru a judeca soarta telefoanelor iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR, Tipster @IceUniverse confirmă acum că Apple va lansa trei noi iphone-uri în 2019, continuând gama actuală.

iPhone XI 2019. Noul iPhone XI va avea trei camere, două camere aliniate vertical, similar cu iPhone-ul XS, și a treia cameră între cele două, pe lateral. Deasupra se află un bliț LED și un microfon în partea de jos.

iPhone XI 2019. OnLeaks susține că telefoanele iPhone 2019 se află încă în stadiul testării de către Engineering Validation (EVT) și ar putea suferi schimbări, până când telefoanele vor fi lansate în septembrie 2019.

VEZI ȘI Cel mai lung nume din lume. Cum se aude - video

iPhone XI 2019. De asemenea, Apple intenționează să lanseze trei iPhone-uri în septembrie 2019 - varianta low-end, posibil succesorul lui iPhone XR, și două variante high-end, succesoarele lui iPhone XS și XS XS XS.

iPhone XI, trei camere și imagini 3D


iPhone XI 2019. Faptul că iPhone XI ar putea avea trei camere este susținut de un raport anterior al companiei Bloomberg, conform căruia Apple va adopta tehnologia 3D pentru telefoanele iPhone din 2019. Cu un model de cameră nealiniat pe spate, Apple ar putea adopta tehnologia similară cu Oppo R17 Pro. Tehnologia ToF sau Time of Flight se bazează pe durata luminii pentru a crea o imagine 3D.

iPhone XI 2019. A treia camera va putea fi utilizată pentru a focaliza mai repede obiectele și pentru a crea modele 3D. Poate urmări obiectele chiar și în întuneric aproape instantaneu.

CITEȘTE ȘI Horoscop chinezesc 2019. Previziuni: cine e sub semnul norocului

iPhone XI 2019. Chiar dacă se poate confirma faptul că smartphone-urile emblematice vor folosi o nouă tehnologie pentru a îmbunătăți fotografia, designul în sine nu este final. Cu toate acestea, se preconizează că spatele telefonului va fi făcut din sticlă.

iPhone XI 2019. Se estimează că prezența a trei camere va face ca prețul pentru iPhone XI să crească. Cunoscând Apple și afinitatea sa de a utiliza componente de înaltă calitate, este probabil ca prețul să crească în continuare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel