UEFA, sesizată pentru un presupus blat din grupa României. Mafia pariurilor ar fi implicată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Blaturi fotbal
Blaturi fotbal

UEFA a fost sesizată marți pentru un meci din grupa României de calificare la Campionatul Mondial din 2014, suspectat că ar fi fost aranjat de mafia pariurilor. Este vorba despre meciul Olanda - Ungaria, terminat cu scorul de 8-1.

[caption id="attachment_385523" align="alignleft" width="310"] foto: adevarul.ro[/caption]

În presa din Olanda şi cea din Ungaria a făcut înconjurul publicațiilor interviul pe care Paul Rooij, un olandez cunoscut pentru legăturile pe care le are cu mafia pariurilor, l-a acordat celor de la De Telegraaf.

Acesta a spus că meciul Olanda - Ungaria, din preliminariile Campionatului Mondial, a fost un meci aranjat: „S-a pariat pe o victorie a Olandei la o diferenţă mare de goluri!” Federaţia Olandeză de Fotbal a transmis că nu poate fi vorba de un aranjament, dar a sesizat totuşi UEFA. Forul european ar putea declanşa o anchetă, scrie prosport.ro. Meciul Olanda - Ungaria, scor 8-1, a avut loc la 11 octombrie şi a fost una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istorie pentru maghiari. Selecţionerul Sandor Egervari şi-a anunţat demisia imediat după finalul partidei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel