UEFA cere tragerea acoperișului pe Național Arena. Primăria - este stricat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Arena-Nationala-moment-3-419x273
Arena-Nationala-moment-3-419x273

Tipic românesc. Meciul dintre Steaua și AEK Larnaca este pus sub semnul incertitudinii, și asta din cauza unei deficiențe grave a Primăriei Capitalei. Ceaţa pune în pericol disputarea meciului, iar UEFA a cerut organizatorilor partidei să tragă acoperişul retractabil pentru a oferi jucătorilor, oficialilor, spectatorilor şi telespectatorilor condiţii optime de vizibilitate a partidei, însă a primit un răspuns halucinant din partea reprezentanţilor Primăriei Bucureşti: Este stricat!

Național Arena pare lovită de ghinion. După incidentul cu gazonul de la inaugurare, iată că o nouă deficiență gravă vine să ne facem din nou de râsul lumii. Din cauza ceții care acoperă Capitala, UEFA a cerut organizatorilor, ca la ora începerii partidei dintre Steaua și AEK Larnaca să fie tras acoperișul. Răspunsul Primăriei a fost halucinant: "Acoperişiul retractabil este stricat".

În cazul în care vizibilitatea pe terenul de joc nu va fi totală (de la o poartă la alta), meciul va fi cu siguranţă amânat, iar cei 50.000 de fani care vor merge în aceasată seară pe Naţional Arena vor retrăi momentele de la meciul Steaua - Villarreal, din Cupa UEFA (ediţia 2004-2005), când meciul a fost amânat pentru o săptămâna din cauza ninsorii ce a cuprins Bucureştiul cu doar câteva ore înaintea partidei.

Totuși,  prosport.ro, are altă variantă față de răspunsul Primăriei. Motivul ar fi că, potrivit clauzelor din contract,  constructorul a prevăzut  ca acoperişul să nu fie tras la temperaturi mai mici de 7 grade Celsius, în caz contrar garanţia acestuia urmând să fie declarată nulă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel