UEFA a decis. Echipele de la EURO vor avea mai mulţi jucători în lot
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Echipele care participă la campionatul european din această vară vor avea mai mulţi jucători în lot, a decis UEFA. 

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) va autoriza echipele naţionale să aibă loturi de 26 de jucători la EURO 2020, în locul obişnuitei liste cu 23 de nume. Încă de la începutul lui aprilie, UEFA a anunţat că intenţionează să autorizeze echipele naţionale participante la EURO 2020 să înscrie mai mult de 23 de jucători în loturile lor, aşa cum au solicitat mai mulţi selecţioneri, din cauza riscurilor legate de Covid-19, scrie Digisport.ro. 

Săptămâna trecută, UEFA a stabilit oraşele gazdă ale EURO 2020, excluzând de pe listă capitala Irlandei, Dublin, care nu a putut oferi garanţiile cerute de forul fotbalistic european în legătură cu prezenţa spectatorilor.

Meciurile prevăzute iniţial la Dublin se vor juca la Londra şi Sankt Petersburg, în timp ce Bilbao a fost înlocuit de Sevilla pentru a găzdui meciurile programate în Spania.

Bucureştiul este unul dintre cele 12 oraşe pe care vor avea loc meciurile de la EURO 2020. Capitala României va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel