UE, zonă liberă pentru LGBT+. Nicu Ștefănuță (USR): Nu e doar un gest simbolic, ci și juridic
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
UE, zonă liberă pentru LGBT+. Nicu Ștefănuță (USR): Nu e doar un gest simbolic, ci și juridic  /  Sursă foto: Facebook Nicu Ștefănuță
UE, zonă liberă pentru LGBT+. Nicu Ștefănuță (USR): Nu e doar un gest simbolic, ci și juridic / Sursă foto: Facebook Nicu Ștefănuță
Europarlamentarul USR Nicu Ștefănuță a vorbit despre votarea plenul Parlamentului European a unei rezoluții prin care Uniunea Europeană devine zonă liberă pentru LGBT+.

Într-o postare pe Facebook, europarlamentarul USR Nicu Ștefănuță a scris despre recenta declarare a Uniunii Europene ca zonă liberă pentru LGBT, ca răspuns pentru mai multe municipalități din Polonia care s-au declarat zone libere fără LGBT:

„Europa ar trebui să fie un loc în care toți să putem trăi liber și demn. Indiferent cine suntem sau pe cine iubim. Un loc sigur în care toți putem aspira la egalitate de șanse și drepturi.

Ura și intoleranța nu au loc în UE!

Ca răspuns la unele municipalități care se numesc „zone libere LGBT”, astăzi votăm în plenul Parlamentului European o rezoluție prin care intreaga UE devine #LGBTIQFreedomZone .

Nu este doar un gest simbolic, ci și juridic, care spune că discriminarea nu are loc în Europa.

Transmite un mesaj de speranță celor ca noi, care cred în lupta pentru drepturile omului, diversitate și egalitate.

Putem să îi încurajăm împreună!

Fă-ți și tu un selfie cu mesajul “LGBTIQ Freedom Zone”, dă-mi tag, iar eu promit să transmit mesajul tău mai departe, pe story“, a scris Ștefănuță pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel