Udrea, prinsă în Bulgaria. Profilerul Paul Herinean, analiză: Poziție relaxată, știe că lucrurile sunt pregătite
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 07 apr 2022, 22:59
WhatsApp
Udrea, prinsă în Bulgaria. Profilerul Paul Herinean, analiză: Poziție relaxată, știe că lucrurile sunt pregătite / Foto: Captură video Realitatea Plus
Udrea, prinsă în Bulgaria. Profilerul Paul Herinean, analiză: Poziție relaxată, știe că lucrurile sunt pregătite / Foto: Captură video Realitatea Plus
Profilerul Paul Herinean a făcut analiza comportamentului Elenei Udrea.

Profilerul Paul Herinean a analizat comportamentul Elenei Udrea, după ce aceasta a fost condamnată la 6 ani de închisoare, în Dosarul "Gala Bute". Potrivit acestuia, fostul ministru a adoptat o poziție relaxată în vamă, atunci când a fost prinsă în Bulgaria.

„Dacă poza este din vamă, pare să nu aibă nicio grijă, nu este îngrijorată, poziție relaxată, știe că lucrurile sunt pregătite, probabil. Poziția ne arată relaxare sau resemnare”, a spus profilerul Paul Herinean, în cadrul emisiunii ”Legile Puterii” de la Realitatea Plus.

Paul Herinean: În cazul Elenei Udrea, vorbim și de o personalitate histrionică

În martie 2021, Elena Udrea dădea asigurări că nu va mai fugi din România, susţinând că are un copil în grijă. Profilerul Paul Herinean a analizat și acea declarație.

„Brațele închise – închidere, nesinceritate, nesiguranță. Faptul că ea este foarte volubilă, se uită de la stânga la dreapta, încearcă să convingă, mișcarea ochilor este, de asemenea, foarte dinamică, arată că încearcă să convingă, dar zona brațelor arată închiderea spre comunicare pe care o are Elena Udrea

Reacția ei este și naturală. Având în vedere că ne raportăm la niște abilități, competențe de comunicare foarte ridicate în ceea ce o privește pe Elena Udrea, știu că e un foarte bun comunicator, nu putem să zicem că are emoții să vorbească în fața unor jurnaliști.

Din punct de vedere social, nu există o judecată, lucrurile sunt simple. Instanța a descis un anumit lucru, iar ea nu respectă decizia instanței, ceea ce arată nesupunere, ceea ce arată că este în afara legii, pur și simplu se sustrage. Din punct de vedere psihosocial, vorbim de comportament, de controlarea comportamentului, astfel încât să nu apară o recidivă. În momentul în care știi că există o sancțiune, nu vei mai face același lucru din nou. În cazul Elenei Udrea, vorbim și de un comportament și de o personalitate histrionică, care o poziționează din star, la nivel cognitiv, deasupra legilor, dar și un comportament de victimizare”, a mai afirmat profilerul Paul Herinean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?