Udrea, poze în revistă. Ciutacu: ”La câtă presă și manipulare știu eu...”
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Victor Ciutacu a comentat, la rândul său, apariția pozelor cu Elena Udrea însărcinată într-o revistă glossy.

”Nu știu și nici nu mă interesează cum și-a negociat Elena Udrea apariția în Viva. Dar pot să vă spun ceva. Nu că ar ajuta-o sau m-ar ajuta cu ceva.

Existența noastră comună pe Planeta Pământ a fost marcată, ani de zile, de un val parcă fără de sfârșit de beligeranță bilaterală. Condimentată cu (printre altele) prima acțiune penală pe numele ei (concert Bregovic + contract Eurosport + promovare BRD la Roland Garros, pentru cei care s-au născut odată cu dezvăluirile lui Tolontan). Închisă imediat de Kovesi, care râvnea la al doilea mandat de procuror general și nu avea curaj nici să-l privească în ochi pe Băsescu. Și asezonată - ea, beligeranța - cu multe jigniri și cu replici deloc amabile.

La un moment dat, în plin război Voiculescu-Băsescu, a acceptat, spre deosebire de Băsescu, să vină la Vorbe grele, la Antena 3. Fără să ceară vreun regim preferențial. A existat și promo pe post. Din motive pe care nu le detaliez acum, neimputabile ei, n-a mai fost să fie. Dar n-am renunțat la idee. Odată mutat la România TV, a fost al doilea invitat pe care l-am avut. Și nu a pus absolut nici o condiție (subiecte/ton/atitudine) pentru a veni. Am făcut de atunci, în peste cinci ani, estimez, vreo zece interviuri cu ea. Inclusiv în zilele în care a primit condamnări sau când i s-a cerut arestarea. Cu riscul de a vă dezamăgi, nici prin cap nu i-a trecut să emită vreo pretenție în schimbul exclusivității.

Așa că dați-mi voie să am serioase îndoieli că, din Costa Rica, s-a apucat să condiționeze o revistă glossy pe temele trecutul, prezentului și viitorului ei penal. La câtă presă și manipulare știu eu, altul a fost scopul ieșirii bruște. Și i-a ieșit.” spune realizatorul Tv Victor Ciutacu.

Vezi și: Udrea, noi imagini însărcinată, în direct, la tv: Dacă și după aceste fotografii...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel