Udrea: Blaga să spună asupra cui am făcut presiuni
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
udrea
udrea

Scandalul este tot mai aprins în PDL. Liderul democrat liberal, Vasile Blaga, o acuză pe Elena Udrea că face presiuni asupra organizaţiilor pentru a obţine sprijinul la alegerile interne. Elena Udrea i-a dat replica și i-a cerut să fie făcute publice numele celor care fac astfel de acuzaţii. 

„Dacă există o persoană care să spună că eu am făcut presiune să spună. Vasile Blaga să vină cu nume. Tipul acestor de acuzaţii mă face să mă gândesc dacă nu aşa acţionează cei care le formulează. Ca să aibă un minim de credibilitate trebuie însoţite de nume şi prenume. Nu e bine pentru partid să vorbim despre noi şi să ne acuzăm public”, a replicat Elena Udrea, potrivit pesurse.ro.
Declarația Elenei Udrea vine după ce Vasile Blaga a spus că se fac presiuni în partid și că se dau telefoane în numele ei pentru a se cere lista primarilor. Tensiunile din PDL au ajuns la cotă maximă după intrarea Elenei Udrea în competiţie cu Vasile Blaga pentru conducerea partidului, dar, mai ales, după intervenţia dură a lui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel