Udrea, atac furibund la Macovei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Deputatul Elena Udrea a atacat-o dur, joi, într-o emisiune difuzată de Realitatea Tv, pe colega sa de partid, Monica Macovei, despre care a spus că nu are principii pentru că vrea un nou mandat de europarlamentar pe listele PDL, chiar dacă nu de mult i-a adus acuzații grave președintelui partidului, Vasile Blaga.

Afirmațiile caustice ale Elenei Udrea referitoare la Macovei vin după ce, în urmă cu o săptămână, Traian Băsescu i-a făcut și el reproșuri fără precedent eurodeputatului. Șeful statului spunea că Macovei nu ia atitudine în fața acelor democrat-liberali care au votat controversatele modificări la Codul Penal pentru vă vrea un nou mandat în Parlamentul European.

”Nu mă interesează ce face Monica Macovei. A demonstrat că nu are principii prin ceea ce a făcut acum (...) Niciodată n-aș spune despre Vasile Blaga ce a spus Macovei. A trecut peste toate criticile și toată opoziția la Vasile Blaga pentru că are interese să candideze pentru un loc eligibil la europarlamentare”, a declarat Elena Udrea.

Ea a precizat că Monica Macovei merită un nou loc în PE pentru activitatea sa în Legislativul european, opinând că ”ar fi câștigat și dacă ar fi mers ca independentă”.

Europarlamentarul a lansat atacuri sistematice la Vasile Blaga după Convenția PDL din 23 martie, atunci când Blaga a câștigat șefia partidului, disputată cu Udrea și Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel