Udrea: Antonescu să meargă la Cotroceni să ocupe scaunul lui Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Elena Udrea a comentat ironic acţiunile liderilor USL şi i-a spus lui Crin Antonescu să meargă dimineaţa înaintea lui Băsescu şi să îi ocupe scaunul. Udrea susţine că USL nu respctă nicio lege în acest moment şi ar putea să întrepridă toate acţiunile direct, fără a mima respectarea legilor. 

"În condiţiile în care USL, Ponta şi Antonescu nici măcar nu mai mimează respectarea Constituţiei, a legilor, a statului de drept, a instituţiilor democratice, a opiniilor societăţii civile şi a semnalelor trase de toate cancelariile occidentale, nu înţeleg de ce toată mascarada din Parlament! Mai simplu este ca mâine dimineaţă Crin Antonescu să meargă la Cotroceni înaintea lui Traian Băsescu şi să îi ocupe scaunul, după care se poate proclama Preşedintele României! Ce l-ar putea opri?", scrie Elena Udrea într-o postare pe Facebook.

Declaraţia Elenei Udrea vine la câteva ore după ce preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost revocat din funcţia de preşedinte al Senatului, fiind înlocuit cu liderul PNL Crin Antonescu. PDL a contestat decizia la CCR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel