Udrea: Am început mandatul cu un buchet de flori şi îl termin cu un alt buchet
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
udrea
udrea

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat vineri, cu ocazia predării  mandatului către Cristian Petrescu, că a început mandatul cu un buchet de flori, primit de la Vasile Blaga, şi îl termină cu un alt buchet, de trandafiri albi, primit de la cel care i-a luat locul.

"Aşa am început, cu un buchet de flori de la domnul Blaga, şi termin cu un buchet de flori de la domnul ministru Cristian Petrescu", a spus ea.

Udrea a adăugat că a fost ministru într-o perioadă extrem de grea, cu mari provocări, cărora le-a făcut faţă, şi că a reuşit să demonstreze că o femeie poate munci la fel de mult şi de bine ca un bărbat.

Fostul ministru a adăugat că are încredere în capacitatea noului şef al MDRT de a duce la bun sfârşit proiectele începute.

Udrea a reamintit şi realizările ei în fruntea ministerului, printre care creşteri de 18% în turism şi de 8% în construcţii anul trecut, crearea de locuri de muncă, realizarea a 800 de kilometri de drumuri judeţene, 47.000 de apartamente reabilitate şi 4.000 de locuinţe pentru tineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel