UDMR, prefect la Cluj. Emil Boc, reacție dură: O să întrebăm ”mai sus”. ”Cum este posibil?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
UDMR, prefect la Cluj. Chirieac: Emil Boc, lider incontestabil, a înțeles pericolul uriaș și a zis mai bine cu UDMR
UDMR, prefect la Cluj. Chirieac: Emil Boc, lider incontestabil, a înțeles pericolul uriaș și a zis mai bine cu UDMR
Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a reacționat vehement după ce, în urma negocierilor, UDMR a luat Clujul, unde își pune prefectul. 

Emil Boc a reacționat vehement cu privire la rezultatul negocierilor PNL - USR PLUS - UDMR privind prefecții. Primarul municipiului Cluj-Napoca a afirmat, la Digi24, că organizația PNL Cluj a adus ”cel mai mare număr de voturi” în ”zestrea PNL, dintotdeauna”. ”De asemenea, n-am pierdut nicio alegere la nivelul județului Cluj și a primăriei municipiu reședință de județ. E greu să le explici colegilor de partid că această organizație nu poate să mențină funcția de prefect, în condițiile în care avem un prefect foarte bun care a reușit să mențină sub control pandemia într-un oraș greu. (...) Pe de altă parte, nu sunt absurd și știu că viața de coaliție nu e ușoară. Totuși, criteriile cred eu că n-au fost cele mai potrivite și care să recompenseze performanța politică”. 

Emil Boc a mai spus: ”Și noi, la rândul nostru, trebuie să dăm explicații colegilor de partid care au stat spate în spate cu noi, am câștigat toate alegerile. Suntem și noi întrebați cum este posibil. Și noi o să întrebăm mai sus”. Întrebat pe cine va întreba ”mai sus” și dacă-i va cere explicații lui Ludovic Orban, Emil Boc a răspuns că este corect să discute ”nuanțele” în interiorul partidului. 

DCNews a scris de luni seara că UDMR obține Clujul, la masa negocierilor. 

”Ca și primar, evident, voi colabora cu orice entitate a statului român, pentru că respectarea legii și a legalității nu se negociază cu nimeni, indiferent că e PNL sau UDMR. Din acest punct de vedere lucrurile să fie foarte clare, să nu punem sub semnul întrebării legea și legalitatea” a continuat Emil Boc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel